Written by 9:58 f m HBO Nordic, HBO Serier, Hem Storbild, Nyheter, Nyheter HBO Nordic

The Undoing (2020)

Undoing HBO

The Undoing

The Undoing är en ny spännande dramaserie som släpps på HBO i år. Serien, som är en så kallad mini-serie, var först planerad att börja sändas i maj månad, men på grund av Covid-19 pandemin så har premiären av The Undoing blivit uppskjuten till i höst. Serien är skriven av samma författare, David E. Kelly, som skrev succéserien Big Little Lies som också är en av HBOs originalserier, och precis som i Big Little Lies så spelar Nicole Kidman en av huvudrollerna även i the Undoing. Med henne i rollbesättningen hittar vi bland annat den stora stjärnan Hugh Grant. The Undoing är baserad på romanen You Should Have Known, skriven av Jean Hanff Korelitz och serien är producerad av bland annat David E. Kelly, Nicole Kidman och Susanne Bier. 

The Undoing 2020 Handling

I The Undoing spelar Nicole Kidman och Hugh Grant huvudrollerna. Nicole Kidman spelar Grace Fraser, en lyckad terapeut som lever sitt absoluta drömliv i New York City tillsammans med sin tillgivne make Jonathan, som spelas av Hugh Grant. Paret Grace och Jonathan har därtill en son ihop, som går på en av New York Citys bästa elitskolor. Förutom att arbeta som en terapeut så skriver Grace också en bok. Allting i Graces liv går som på räls, precis enligt hennes livsplan, tills att det är dags för Graces första bok att publiceras. Plötsligt händer någonting som vänder upp och ner på allting och Graces liv är på väg att för alltid förändras. En serie av otäcka händelser börjar avlösa varandra: en våldsam död inträffar, Graces make Jonathan försvinner plötsligt spårlöst, och flera olika avslöjanden kommer fram. Ska Grace lyckas skapa ett nytt liv för sig själv och sin son, efter att nyheten om hennes livs katastrof har spridits öppet och hon har misslyckats med att följa sina egna råd som terapeut? 

Direktör: Susanne Bier

Skriven av: David E. Kelley

Huvudroller: Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland, Fala Chen, Noah Jupe, Édgar Ramírez, Michael Devine, Lily Rabe

(Visited 851 times, 1 visits today)
Close
Exit mobile version