Netflix Serier

Netflix Serier - vår topplista för 2020!

Vi har sammanställt en Netflix topplista för serier så att du kan hitta din nya serie enkelt. Det finns mycket Netflix serier att välja bland då det är speciellt serier som Netflix är absolut bäst på att tillverka.

Netflix är kända för deras egenproducerade serier som är kända som Netflix Productions. Dessa går enbart att hitta hos Netflix så för att inte missa dessa måste du ha ett Netflix konto. Netflix har också rättigheter att streama populära serier – som Vänner.

Vi hjälper dig att streama serier och hitta de bästa serierna för just dig. Så du kan slappna av och streama – istället för att scrolla framför skärmen innan du hittar rätt för dig.

Bästa Serierna Netflix

Vi har sammanställt en lista för dig med de bästa serierna på Netflix som du verkligen inte får missa. Detta är enligt oss på Filmen de bästa serierna som finns på Netflix just nu.

1. Braking Bad (2008)

Streama Breaking Bad

 

Walt White (Bryan Cranston) är en kemilärare på gymnasiet som arbetar två jobb för att försörja sin familj. Hans gravida fru, Skylar (Anna Gunn), och hans tonårsson, Walt Jr. (R.J. Mitte), som har sjukdomen cerebral pares. Walt jobbar hårt för att få ihop pengar för att försörja sin familj. Walts liv kommer att förändras när han har får diagnosen lungcancer. Walter tar kontakt med sin tidigare elev Jesse Pinkman (Aaron Paul) för att börja tillverka och sälja metamfetaminer för att samla in pengar till sin otursdrabbade familj.

 

Filmen.se betyg:
4.6/5

2. Our Planet (2019)

David Attenboroughs mini dokumentarserie som fokuserar på utsträckning  i mångfalden av livsmiljöer runt om i världen, från den avlägsna arktiska vildmarken och dess mystiska djupa hav till de enorma landskapen i Afrika och olika djungler i Sydamerika.

Filmen.se betyg:
4.8/5

3. Stranger Things (2016)

STRANGER THINGS handlar om ett mystiskt försvinnandet av en ung Will (Noah Schnapp), som försvinner i skogen medan han cyklar hem efter att ha spelat Dungeons & Dragons med sina vänner. Hans livrädda mamma, Joyce (Winona Ryder), och hans bror, Jonathan (Charlie Heaton), är säkra på att något fruktansvärt har hänt honom, och detektiven som leder sökningsteamet, Chief Hopper (David Harbour), bli också alltmer orolig. Samtidigt har en mystisk ung flicka, Eleven (Millie Bobby Brown), flytt från en mystisk experimentell anläggning – som verkar vara kopplad till en annan dimension. Frågan är var är Will? Vad är varelsen vi hör men inte ser? Och vad har de tjänstemännen att göra i deras hemliga laboratorium? Kolla in Stranger Things trailer!

Filmen.se betyg:
4.4/5

4. The Crown (2016)

Följ kartläggningen om det personliga livet  den högt omtalade regeringen för den brittiska monarken Drottning Elizabeth 2 (Clarie Foy). THE CROWN följer hennes uppgång från en ung, nygift kunglighet till en av de mest igenkända och ikoniska härskarinnorna i världen och utför sina plikter mitt i ett klimat av ständig social förändring och politisk omvälvning.

Filmen.se betyg:
4.4/5

5. Black Mirror (2012)

Handling: Black Mirror skapad av Charlie Brooker. Serier är en sci-fi serie som erbjuder en humoristisk och mörk syn på den västerländska civilisationen genom att fokusera på förhållandet mellan teknik och mänsklig natur. Varje säsong innehåller individuella inledningar med unika, kreativa och obehagligt tankeväckande berättelser. Från att understryka kraften i sociala medier och hur den kontrollerar vårt dagliga liv till att visa hur livet kan vara när människor har tillgång till minnes implantat. Serien erbjuder en djup – och oroande syn till det samhälle vi lever i

Filmen.se betyg:
4.4/5

6. Peaky Blinders (2013)

Handling: Peaky Blinders är en drama serier som utspelar sig under 1920 talet i Birmingham UK. Peaky Blinders var ett gatugäng som leds av den hårda Tommy Shelby som vill göra allt i sin makt att ta sig upp i världen – oavsett kostnaden. En irländsk veteran bestämmer sig för att göra allt i sin makt för att stoppa gänget. 

Filmen.se betyg:
4.4/5

7. Casa De Papel -"Money Heist" - (2017)

Handling: Casa De Papel (Money Heist) är en spansk serier som följer åtta unika rånare tar gisslan och låser sig in i Kungliga spanska myntverket. Samtidigt som de försöker att kontrollera gisslan, så manipulerar mannen som ligger bakom planen polisen att genomföra hans plan. 

Filmen.se betyg:
4.4/5

8. Suits (2011)

Handling: Suits följer Harvey Spencer som är en av New Yorks bästa affärsjurister, och Mike Ross som hoppade av skolan och hamnade i fel bana i livet. Spencer anställer Mike Ross i tron om att han har en juristexamen från Harvard. När sanningen kommer fram väljer de att hålla det hemligt. För att undvika att bli påkomna måste de förlita sig på Ross fotografiska minne. I rollerna finns bland annat Meghan Markle i hennes omtalade roll innan hon blev del av den brittiska kungafamiljen. 

Filmen.se betyg:
4.4/5

9. The Witcher (2019)

Handling: The Witcher är baserad på böcker av Andrzej Sapkowski och är även ett populärt tv-spel. Det är en fantasyserie som följer Geralt, en mutant, som jobbar som en monsterjägare. Han kämpar för att hitta sin plats i världen där monsterna han jagar inte alltid är värst, ibland är det människorna som är odjuren. 

Filmen.se betyg:
4.4/5

10. Sex Education (2019)

Handling: Sex Education följer ett gäng ungdomar från Storbritannien. En av tonåringarna Otis, som är en oskuld bor tillsammans med sin mamma som arbetar som sexterapeut. När han börjar att umgås med den smartaste tjejen i skolan, Maeve, så bestämmer de sig för att öppna en egen sexklinik i skolan för att hjälpa sina klasskamrater genom livet. 

Filmen.se betyg:
4.4/5

Netflix Serier 2020

Netflix Serier under 2020 har hittills visat sig vara ett fantastiskt utbud. Nya serier som snabbt har blivit favoriter har blivit släppta, men även återkommande favoriter har kommit med en ny säsong. En fördel är att det alltid kommer nya Netflix Serier och hemsidan uppdateras med jämna mellanrum. Under 2020 kommer bland annat den populära serien Nailed IT ut med en ny säsong. 

Vi här på Filmen har som mål att alltid hålla dig uppdaterad kring utbudet av Netflix serier. Därför uppdaterar vi vår lista ofta, och hjälper dig att hålla koll på vilken serie du borde kolla på. 

Netflix Utbud

Netflix Sverige bjuder på ett bra utbud av serier att kolla på. På Netflix i Sverige finns det inte enbart nya serier att kolla på, utan även äldre klassiker. Utbudet ändras och uppdateras konstant vilket är ett stort plus. Svenska tittare får självklart tillgång till alla exklusiva serier från Netflix. Utbudet som kan skilja sig från andra länder är äldre serier som inte är producerade av Netflix själva.

Om du är nyfiken på Netflix utbud vad det gäller filmer så får du kolla in filmtoppen för Netflix 

(Visited 2 855 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close
Exit mobile version