Netflix Filmer

Netflix Sverige

Netflix i Sverige har mycket spännande att erbjuda sina tittare, med ett generös utbud av filmer att välja mellan. Alltifrån Netflix egna produktioner så kallat Netflix Originals samt klassiska och populära Netflix filmer, serier och dokumentärer. Det finns helt enkelt något för alla smaker för dig som letar efter Netflix filmer att kolla på. 

Netflix i Sverige bjuder på ett rätt generöst utbud av filmer, både nya filmer och gamla klassiker. Alla länder erbjuder olika utbud, och som tur är har Sverige verkligen ett bra utbud att välja mellan. 

Vi på filmen har därför skapat en Netflix Topplista samt en guide för att dig som filmälskare att enklare hitta Netflix filmer som du kan slappna av med. Rekommendationerna vi har valt som Netflix filmer är både nya och gamla titlar. 

 

Netflix utbud

Det finns idag ett stort utbud av film att välja mellan på Netflix. Alltifrån Netflix egna produktioner så kallat Netflix Originals samt klassiska och populära Netflix filmer, serier och dokumentärer. Det finns något för alla.  

Personligen tycker vi på Filmen att Netflix streamingtjänst användarvänlighet när man skall leta bland utbudet är dålig. Det tar ofta långt tid innan man hittar något som passar i smaken – efter att man använt Netflix ett tag. Det är ofta att man zappar fram och tillbaka innan man hittar något att titta på

Vi på filmen har därför skapat en Netflix topplista samt guide  för att dig som filmälskare att enklare hitta filmer på Netflix. Rekommendationerna på Netflix filmer är både nya och gamla titlar.   

 

Nytt på Netflix

Idag finns det mycket Nytt på Netflix – då dom ständigt fyller på med material för oss tittare att välja mellan. Detta är en stor fördel med Netflix – och en nackdel, för ibland kan din favorit film helt enkelt försvinna

Här är alla nya Netflix filmer som är värt att nämna och är sevärda. Detta är endast ett utdrag av de vi på Filmen tyckte var något att hurra för.

1. Jurassic World: Fallen Kingdom
– (2020)

Jurassic World Fallen Kingdom

Se trailer

Handling: Jurassic World: Fallen Kingdom är uppföljaren till Jurassic World och återigen möter vi huvudkaraktärerna Owen och Claire. De har återvänt till ön då ett vulkanutbrott hotar hela ön. De gör sitt bästa för att rädda så många de kan tillsammans med skaparen av Jurassic Park. Det visar sig snart att militären som hjälper till har en hemliga agenda, som leder till fullt kaos.

Filmen.se betyg:
3.3/5

2. Fury – (2014)Se trailer

Betyg: Fury är en krigsfilm som är baserad på det andra världskriget, i huvudrollen finns bland annat Brad Pitt. Filmen följer en sergeant som har fått som uppdrag att leda en tank, som de namnger Fury, bakom fiendens linjer. De har oddsen emot sig, men inget kan stoppa deras strävan att vinna kriget.

Filmen.se betyg:
3.3/5

3. Uncut Gems – (2020)Se trailer

Handling: Uncut Gems följer Howard Ratner en juvelerare som bor i New York. När han gör en serier av höga insatser måste han hitta ett sätt att få igen allt han har förlorat, utan att behöva betala tillbaka sina skulder.

Filmen.se betyg:
3.3/5

(Visited 1 696 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close
Exit mobile version