CMORE Film

C MORE

CMORE är TV4s streamingtjänst och här finns det mycket att titta på. CMORE erbjuder nämligen allt från TV-program, kanaler och film till barnprogram och olika sportevenemang. Det finns således någonting för alla smaker, sinnesstämningar och humör. Oavsett om man ska titta på en viktig fotbollsmatch eller om man ska ha en mysig filmkväll hemma med familjen så fixar CMORE det.

 

CMORE Film

CMORE film erbjuder både gamla och nya filmer, och det är ofta man hittar gamla klassikers som är roliga att titta på. Tjänsten är relativt användarvänlig då man enkelt kan navigera och bläddra mellan olika kategorier för att klicka sig fram till ens favoritfilmer. 

Att ha ett medlemskap hos CMORE kostar 139 kronor i månaden vilket är snäppet dyrare än vad flera av konkurrenterna kostar. Å andra sidan så har man ingen bindningstid här, vilket innebär att man kan säga upp sitt medlemskap i princip när som helst. En annan fördel med CMORE är att man kan ladda ner filmer som man vill titta på till sin mobil eller surfplatta och spara dem tills när man är offline. Praktiskt när man till exempel ska ut och resa! Något som många användare också älskar är att man kan titta på TV4s program och filmer helt utan några störande reklampauser. 

Nya Filmer CMORE

CMORE film konkurrerar definitivt med andra streamingtjänster när det kommer till att erbjuda sina användare nya filmer på sin plattform. De nya filmerna på CMORe fylls hela tiden på, så man behöver inte oroa sig för att bli uttråkad.

Finns nu på CMORE att streama! 

Lady bird (2017)
Genre: Dramakomedi
Betyg: 4/5

Lady Bird, skriven och regisserad av Greta Gerwig, handlar om den 17-åriga Christine ”Lady Bird” McPherson (Saoirse Ronan) som går på en katolsk gymnasieskola i Kalifornien, USA. Christine byter namn till Lady Bird under sitt sista år på gymnasiet, samtidigt som hon längtar efter frihet och att kunna göra precis vad hon vill. Lady Bird och hennes mamma är ofta i konflikt med varandra, och inser inte hur lika de faktiskt är. Filmen Lady Bird nominerade till fem stycken Oscars och har tagit hem priser vid Golden Globe Awards. 

Trailer Lady Bird

Unbroken: Path to Redemption (2018)

Genre: Drama/historia 
Betyg: 3/5

Detta är en uppföljare till den första filmen Unbroken av Harold Cronk med Samuel Hunt i huvudrollen. Filmen bygger på en bok av Laura Hillenbrand och handlar om Louis Zamperini när han kommer tillbaka från Andra Världskriget. Filmen skildrar Louis väg och kamp tillbaka till det vanliga livet. 

 

Jurassic Word: Fallen Kingdom (2018)

Genre: Action
Betyg: 3/5

Jurassic Word: Fallen Kingdom är en den andra filmen i den serien som följde på Jurassic Park. Den här filmen utspelar sig tre år efter seriens första film och nu lever dinosaurierna fritt och har insikt på sin ö, helt utan någon känslig närvaro. Dock så hotas ön av ett stort vulkanutbrott vilket skulle vara förödande för dinosaurierna. Owen och Claire bestämmer sig för att de inte kan låta detta ska och åker tillbaka till ön för att rädda dinosaurierna.

Bästa filmer på CMORE

Även om CMORE har en rätt bra användarvänlighet som gör det lätt att navigera på tjänsten så är det inte alltid lätt att hitta eller bestämma sig för vilka de allra bästa filmerna är. Visserligen har vi alla olika smak när det kommer till vilka typer av filmer man gillar, men det finns alltid vissa filmer som alla tycker om. 

Du kan även prova 2 veckor gratis. Det kostar heller inget extra att ladda ner titlar till sin mobil eller surfplatta som man vill kunna titta på när man inte har någon internetuppkoppling – superpraktiskt!

 

De bästa filmerna på CMORE just nu – top 4

The Commuter (2018)

Genre: Action
Betyg: 4.5/5

I den här mystiska actionfilmen möter vi Michael. Michael har just förlorat sitt jobb och därmed sin inkomst som han betalar sin dotters utbildning med. På vägen hem på pendeltåget Michael en kvinna som ber om hans hjälp. Om han hjälper henne att hitta en viss person på tåget innan de når tågets slutstation så ska han få en viss summa pengar, vilket kan varanprecis det han behöver. Mysteriet övergår i en kamp mot klockan där Michael gör allt han kan för att rädda sitt och sin familjs liv. 

 

Ted – för kärlekens skull (2018)

Genre: Drama
Betyg: 3,7/5

I denna biografi film får vi lära oss mer om den mycket folkkära artisten Ted Gärdestad, från hans genombrott på 70-talet ända fram till 90-talet. Tittarna får följa med på en musikalisk resa och förstå hur Ted Gärdestads låtar kom till, och hur Teds personliga relationer och problem påverkade hans musik. Filmen är regisserad av Hannes Holm och Adam Pålsson spelar huvudrollen. 

The Dark Knight (2008)

Genre: Action, drama 
Betyg: 4/5

En av Batman-filmerna, där Den onda Jokern försöker ta makten över Gotham och dess invånare. Batman (Christian Bale) ser inget annat alternativ än att slåss mot orättvisan och våldet, oavsett de känslomässiga, psykiska och fysiska påfrestningar det innebär för honom själv. Det här är en av Heath Ledgers allra sista filmer och han spelar rollen som Jokern. Filmen är regisserad av Christopher Nolan. 

 

Jurassic Park (1993)

Genre: Äventyr, fantasy
Betyg: 4/5

I denna klassiker från tidigt 90-tal, som är regisserad av Steven Spielberg, får vi följa med en paleontolog till en ö med klonade dinosaurier. Dinosaurierna bor i en nöjespark som nästan är helt färdig för att öppna, men ett plötsligt strömavbrott bryter inhägnaderna och sätter därmed  dinosaurierna på fri fot. För människorna som arbetar och är på ön så betyder detta en kamp mellan liv och död. 

C MORE - Betyg

C MORE är definitivt ett bra alternativ för den som vill njuta av ett brett utbud  filmer både gamla klassiker och spännande nykomlingar. För 109 kronor i månaden kan man se obegränsat med film och tv och slipper dessutom reklampauserna om man istället vill titta på tv-program.

Läs gärna vår lista på CMORE serier för att få en bättre bild av utbudet innan du gör ditt val! 

(Visited 884 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close
Exit mobile version