CMORE Film

C MORE

CMORE är TV4s streamingtjänst och här finns ett stort utbud av underhållning. CMORE erbjuder nämligen allt från TV-program, kanaler, och film till barnprogram och olika sportevenemang. Det finns således någonting för alla smaker, sinnesstämningar, och humör. Oavsett om man ska titta på en viktig fotbollsmatch eller om man ska ha en mysig filmkväll hemma med familjen så hittar man vad man behöver hos CMORE film.

Filmer CMORE

De filmer C MORE erbjuder är både gamla och nya, och det är ofta man hittar gamla klassiker som man kan återuppleva med glädje. Tjänsten är användarvänlig då man enkelt kan navigera och bläddra mellan olika kategorier för att klicka sig fram till sina favoritfilmer. Beroende på hur stort film och serie-utbud man vill ha kan man välja mellan olika paket, där man kan välja ett abonnemang utan bindningstid eller skriva upp sig på 12 månader för ett potentiellt lägre pris. Vi diskuterar priser mer längre ner i texten.

cmore

Nya filmer CMORE

CMORE film konkurrerar definitivt med andra streamingtjänster när det kommer till att erbjuda sina användare nya filmer på sin plattform. De nya filmerna på CMORE fylls hela tiden på, så att man inte behöver oroa sig för att bli uttråkad.

Finns nu på CMORE att streama!

BECK – Dödsfällan (2022)

Genre: Thriller
Betyg: 4/5

CMORE har satsat stort på att leverera svenska storfilmerna om polisen Martin Beck, och nu kan man även streama den allra senaste Beck – Dödsfällan. När polisaspirant Vilhelm Beck är på praktik med sin handledare gör de en upptäckt vid ett rutinmässigt inbrott – en 17-årig pojke hittas död vid brottsplatsen. Filmen är regisserad av Niklas Ohlsson, och Peter Arrhenius är manus-författare.  

Baby Driver (2017)

Genre: Action
Betyg: 4/5

Flyktibilsföraren (Ansel Elgort) är känd för att alltid lyssna på musik, en vana han plockat upp efter att en olycka lämnat honom med nedsatt hörsel. Trots sin otroliga körning blir han lockad att lämna det kriminella livet bakom sig när kärleken slår till. Filmen fortsätter med en rad spännande biljakter, romanser, och kriminella uppoffringar, och har blivit prisad för sitt soundtrack och färgarbete.

Göta kanal 4 – Vinna eller försvinna (2023)

Genre: Komedi
Betyg: 3/5

Ytterligare en svensk klassiker kan hittas hos CMORE. Göta kanal kommer tillbaka till svenska hushåll under våren 2023, och följer denna gång ägarna till klassiska Anderssons villa som ska skilja sig. När de inte kan komma överens om bodelningen så resulteras det i en tävling på Göta kanal: allt är tillåtet, och vinnaren får varvet.

Bra filmer på CMORE

Även om CMORE har en bra användarvänlighet som gör det lätt att navigera på tjänsten så är det inte alltid lätt att hitta eller bestämma sig för vilka de allra bästa filmerna är. Visserligen har vi alla olika smal när det kommer till vilka typer av filmer man gillar, men det finns alltid vissa filmer som alla tycker om eller som man åtminstone borde ha sett.

Du kan även prova CMORE gratis i 2 veckor. Detta CMORE erbjudande gör att du lätt kan testa om tjänsten har det rätta utbudet för dig. Det kostar heller inget extra att ladda ner titlar till sin mobil eller surfplatta som man vill kunna titta på när man inte har någon internetuppkoppling – superpraktiskt!

Bra filmer på CMORE 2023 – topp 4

Sömnlös i Seattle (1993)

Genre: Drama, romantik
Betyg: 4/5

Få romantiska komedier har blivit så stora som Sömnlös i Seattle. Här möter vi en ensamstående far (Tom Hanks), vars unga son vill att pappan ska träffa någon ny. När pappan är motvillig ringer sonen in till ett radioprogram för att berätta om sin önskan, genom vilket en rad kvinnor hör av sig, däribland journalisten Annie (Meg Ryan) som direkt blir tagen av berättelsen.

Ted – för kärlekens skull (2018)

Genre: Drama
Betyg: 3,7/5

I denna biografi film får vi lära oss mer om den mycket folkkära artisten Ted Gärdestad, från hans genombrott på 70-talet ända fram till 90-talet. Tittarna får följa med på en musikalisk resa och förstå hur Ted Gärdestads låtar kom till, och hur Teds personliga relationer och problem påverkade hans musik. Filmen är regisserad av Hannes Holm och Adam Pålsson spelar huvudrollen. 

I, Tonya (2017)

Genre: Drama
Betyg: 4/5

Margot Robbie porträtterar den tragiska berättelsen om världskonståkaren Tonya Harding, hennes liv, karriär och konkurrenter. Filmen, som är löst baserad på Tonyas liv och hennes roll i skadegörelsen av hennes konkurrent Nancy Kerrigan 1994,  Storyn följer hennes uppväxt, relationer, och livet efter konståkningen, och uppmuntrar tittaren själv att avgöra om Tonya var skyldig eller inte.

Snabba cash (2010)

Genre: Thriller, action
Betyg: 4/5

Jens Lapidus hit-serie kan även den hittas bland CMOREs filmutbud. I första filmen från 2010 möter vi för första gången Johan ”JW” Westlund (Joel Kinnaman), handels-studenten som genom romans dras in i kriminalitetens liv. Samtidigt följer vi fängelserymmaren Jorge och serbiska maffiabossen Mrado som ska fånga honom, samtidigt som han ska ta hand om sin unga dotter.

CMORE pris

Vad kostar CMORE? Det finns fem olika CMORE paket att välja mellan, där skillnaden ligger i hur stort utbud man vill ha. CMOREs abonnemang kan antingen köpas med eller utan bindningstid. Med en bindningstid på 12 månader kan vissa av priserna sänkas. Abonnemangen varierar även i hur många kan streama CMORE samtidigt.

För de som är intresserade av CMORE filmer så finns det två aktuella paket: CMORE Bas och CMORE Standard. Bas-paketet kostar 109 kronor i månaden, och man får tillgång till alla filmer och serier, samt TV4-program med reklamavbrott. Detta är det billigaste alternativet, och priset är detsamma med eller utan bindningstid. En enhet kan titta åt gången.

CMORE Standard kostar 149 kronor i månaden utan bindningstid, och 99 kronor i månaden med en 12-månader lång bindningstid. Här får man tillgång till alla filmer och serier, TV4-program utan reklamavbrott, reality från hayu, samt film och serier från BritBox. Två enheter kan titta åt gången.

Abonnemangen CMORE Plus, CMORE Premium och CMORE Premium Plus fokuserar på CMORE Sport, och kostar betydligt mer. När du vill använda CMORE får du 2 veckor gratis-tittande, och man kan titta genom att använda CMORE app, Smart TV, Digital TV, webbläsare, Google Chromecast, Airplay, mobil eller surfplatta.

CMORE Betyg

C MORE är definitivt ett bra alternativ för den som vill njuta av ett brett utbud av filmer med allt från klassiker till spännande nykomlingar. Det är även en av de bästa streamingtjänsterna vad gäller utbudet av svenska filmer och serier. Från 109 kronor i månaden kan man se obegränsat med film och tv, och slipper dessutom reklampauserna om man istället vill titta på tv-program. Läs gärna vår lista på CMORE serier för att få en bättre bild av utbudet innan du gör ditt val!

Läs mer om gratisperioden här!

(Visited 1 122 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close
Exit mobile version