Om Oss

Om Filmen.nu

Vårt mål med Filmen.nu är att ge er de bästa tipsen på sevärda filmer och serier. Tanken är att ni hos oss ska kunna hitta, söka efter eller få tips om filmer och serier som passar era specifika preferenser och behov, oavsett vilken genre ni gillar och vilken streamingtjänst ni har tillgång till. 

 

Vi vill dela med oss av våra åsikter och personliga rekommendationer för att ni ska få nya idéer om vad som kan rulla på er skärm härnäst. Med dagens stora utbud av streamingtjänster, filmer och serier finns det alla möjligheter att hitta något som passar ens egna intresse, samtidigt som det kan vara jättesvårt att hitta just denna film eller serie. 

 

Med våra idéer, rekommendationer och tips kan vi underlätta för er och era val när det kommer till streaming av filmer och serier. Delad kunskap är ökad kunskap, och svårare än så är det inte. Hos Filmen.nu kan ni få inspiration om filmer och serier som är såväl gamla som nya, stora som små – med vår hjälp blir det lättare och roligare för er att hitta något ni gillar!

Få inspiration om de senaste filmerna

På Filmen.nu kan ni få inspiration och idéer kring vad ni ska kolla på, där vi både kommer tipsa om gamla och nya filmer och serier. Här kan ni ta del av våra tankar och åsikter kring de olika filmer och serier som finns att streama på Netflix, HBO Nordic och Viaplay. 

 

I vårt sortiment av omdömen och tips kan ni hitta såväl Netflix filmer som Netflix serier, samt filmer och serier som finns att streama på HBO Nordic och Viaplay. Kolla in våra tips om vilka filmer och serier du ska streama härnäst!

Våra tankar och idéer

Vi kommer att göra recensioner och ge rekommendationer om både nya och gamla filmer och serier som enligt oss är heta på marknaden. Det är alltid roligt med de nyheter som släpps, men man får inte glömma bort de gamla godingarna som kan vara minst lika bra. 

En film eller serie behöver inte vara ny på marknaden för att den ska vara het..!

 

Genom att läsa våra åsikter och tankar kan ni få nya idéer om vad som ska bli ert nästa val. Det kan vara svårt att hitta en film eller serie som man gillar bara genom att chansa, så med vår hjälp kan denna lilla process bli väldigt mycket lättare, och mycket bättre. 

 

På Filmen.nu har vi våra egna skribenter som hela tiden strävar efter att hitta nya tips att bita tag i. De jobbar likt andra journalister och kritiker inom filmbranschen, men med skillnaden att de själva får inspiration och idéer från andras tankar och åsikter. Kort och gott är denna sida baserat på såväl våra som era tankar, då vi vill skapa något av er, för er!

Julian ”Julle”

Hej mitt namn är Julian, jag bor i Stockholm och jobbar som fotograf.

All min fritid spenderas på Filmen.se, då jag brinner för film och serier. Äntligen kan jag få uttrycka mig och visa vad jag tycker om allt.

Philip ”Phille”

Hej mitt namn är Philip och bor i Danderyd med min sambo.

Mitt absolut största intresse är serier och film, precis som Julle älskar jag att få dela med mig om vad jag tycker, allt från himmel till jord.

Filmen.nu

Hos oss på Filmen.nu hittar du de senaste recensionerna och rekommendationerna om marknadens bästa filmer och serier. Här diskuteras såväl nytt som gammalt, litet som stort i en mängd olika genrer. Låt dig inspireras – kanske hittar du en ny streaming-favorit!

Passa också på att kolla in de senaste nyheterna på Netflix, HBO, Viaplay, Cmore och många mer.

(Visited 519 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close
Exit mobile version