HBO Serier

HBO Nordic Serier 

HBO serier är kända för en sak – att vara välskapade med underhållning och en hög kvalitet. HBO ligger bakom kända serier som Game of Thrones, Westworld och Vikings som spelare över hela världen följer med spänning. Det är väl producerade serier, med fantastiska manus och kända skådespelare.

HBO Nordic är en prisvärd tjänst där du enkelt kan logga in och kolla på alla dina favoritserier på ett ställe. Vilket gör det enklare för dig att streama det direkt från din dator, telefon och även via din TV.

Vi här på Filmen älskar HBO serier och har fastnat för ett flertal serier. Därför har vi gjort det enklare för dig med att sammanställa en lista med vad vi tycker är absolut bäst. 

HBO Nordic Utbud 

HBO Nordic utbud av serier är ett något smalare urval med ett stort fokus på speciellt drama serier. 
De serier HBO erbjuder är av hög kvalité och är svåra att sluta att kolla på. Vi på Filmen har själva fastnat för ett stort utbud av HBO Nordic Serier som vi bara inte kan sluta att kolla på.

Vi ger tips på de bästa serier HBO Nordic har att erbjuda just nu i en topplista nedan så att du slipper att leta efter serier själv.
 

Bästa Serierna HBO

Trots att det finns många fantastiska HBO serier som du bara måste kolla på, har vi sammanställt en lista med 3 serier som är de bästa serierna på HBO just nu. Detta är serier som du inte kommer vilja sluta att kolla på, utan du kommer att fortsätta att kolla på natten igenom. 

Denna listan är enligt oss på Filmen de 3 absolut bästa som finns på HBO Nordic just nu. 

Ray Donovan – Vår absoluta toppval
Billions – Ett måste!
Game of Thrones  – För dig som inte sätt!

Ray Donovan

Betyg: 5 av 5

Handling: Serien följer Ray Donovan som är den alla går till i Hollywood när de vill att deras problem ska försvinna. Han löser deras problem oavsett vad dessa problem är. Det är bara problem som hans familj skapar han inte kan lösa…

För dig som är nyfiken kolla gärna in trailern på Ray Donovan!

Billions

Betyg: 5 av 5 

Handling: Billions är en dramaserie som följer finansvärlden i New York där extrem förmögenhet och korruption är en vardag. Serien följer riksåklagaren Charles Rhoades och miljonären Bobby Axelrod som slåss om herraväldet.

Westworld 

Betyg: 5 av 5

Handling: Westworld är en science fiction serie som är baserad på filmen av samma namn. Den handlar om en nöjespark som heter Westworld som har androider som är kallade för värdar. Det är en nöjespark där människor betalar mycket pengar för att gå in i. I Westworld finns det inga gränser vad de kan göra, och det finns inga risk för hämnd från värdarna…

HBO Nordic Serier Lista

Med vår HBO Nordic Serier lista behöver du inte längre leta efter en ny serie att kolla på. Vi har samlat en lista med serier som du garanterat kommer att fasta med direkt. Vi har samlat allt från drama, till kriminologi och fantasi. Allt för att du ska hitta något som kommer att passa dig. 

Euphoria

Betyg: 4 av 5

Handling: Euphoria följer 17 åriga Rue Bennet som precis har blivit utskriven från rehab. Hon försöker att pussla ihop sitt liv igen, men när hon träffar den transexuella tjejen Jules så förädras hela hennes liv. 

Mr Robot

Betyg: 4 av 5

Handling: Programmeren Elliot Alderson är ett geni, men han lider av en social störning. Det enda sättet han vet hur han ska interagera med folk är genom att hacka dom. En anarkist som har kallat sig Mr. Robot anlitar Elliot för att arbeta för honom, men det visar sig att det är ett uppdrag som kan hota hela det moderna samhället och leda till kaos. 

Vikings

Betyg: 4 av 5

Handling: Vikings handlar om Ragnar Lothbrok som är en bonde men drömmer om att utforska världen. Den följer Ragnar, hans familj och viktiga bröder i en brutal tid där han gör alltid i sin makt för att nå toppen av viktiga staden. 

Game of Thrones

Betyg: 5 av 5 

Handling: Game of Thrones är baserad på böckerna av George R.R. Martin med samma namn. Det handlar om kampen för att få tronen i riket Westeros, och att ingen är säker mot den hänsynslösa kampen. Game of Thrones har tre berättelse linjer som följer olika familjer och karaktärer genom kampen för tronen. Serien är fylld av blod, drakar, sex och våld där ingen är säker. 

Chernobyl

Betyg: 4 av 5

Handling: Chernobyl är en dramadokumentär som följer explosionen på kärnkraftverket i Tjernobyl i Sovjetunionen. Det leder till en av de värsta katastroferna i världshistorien och i dokumentären får vi följa de människor som arbetade för att stoppa spridningen, och många som dog i deras försök. Det avslöjas även hur Sovjetunionens försök att dölja olyckan och varför det hände. 

Succession

Betyg: 4 av 5

Handling: Succession följer den dysfunktionella familjen Roy som är ledd av Logan Roy. När Logan ska pensionera sig från deras medieimperium så ändrar han sig i sista minuten. Detta leder till intriger inom familjen, speciellt mellan Kendall som är arvtagaren och de andra barnen. 

The Outsider

Betyg: 4 av 5

Handling: The Outsider är baserad av en roman från Stephen King och är en kriminalserier. Det följer polisen Ralph Anderson som försöker att lösa ett fruktansvärt mord på en 1 årig pojke – Franke Peterson. Brottet har begått under väldigt mystiska omständigheter. För att kunna lösa brottet vänder sig Ralph till privatdetektiven Holly Gibney för att få hjälp att lösa detta oförklarliga brott. 

Vi uppdaterar självklart vår lista ständigt för att du ska få de bästa tipsen på HBO serier att kolla på. 

Är du fortfarande ett Netflix fan så kolla även in vår lista av Netflix Serier.

(Visited 7 183 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close
Exit mobile version