Written by 10:18 e m Hem Filmer, Hem Senaste Nyheter, Netflix, Netflix Filmer

The Climb – (2020)

the climb 2020 film

The Climb 2020

The Climb är en film som först spelades under Cannes festivalen 2019, och fick ett fantastiskt mottagande. Filmen kommer ut i Mars 2020 och är film för dig som älskar komedier som har en djupare mening. Den är skriven av Michael Angelo Covino och Kyle Martin som också agerar som skådespelare i filmen. Covino agerar också som direktör i filmen. The Climb är en film som bjuder på många skratt, samtidigt som du får följa en vänskap som gått igenom mycket.

The Climb Handling 2020

The Climb handlar om två nära vänner Kyle och Mike som har varit vänner sedan de var barn. Kyle och Mike delar allt i livet och det finns inget som kan bryta deras vänskap. Förutom när Mike erkänner att han har varit otrogen tillsammans med Kyles fästmö. Det skapar självklart en drift i deras vänskap och förhållandet mellan vännerna blir tumblerant de kommande åren. En tragiskt händelse gör att Mike och Kyle träffas återigen några år senare, där deras roller i livet har förändrats. I The Climb får vi följa Mike och Kyle under många år där de går igenom livet tillsammans. Vi följer deras vänskap som bjuder på många skratt, men även ilska och sorg. The Climb följer en vänskap som kanske inte alltid är bra, och vad det finns för gränser i en vänskap, eller om det finns gränser alls?  Kolla Trailern av The Climb här!

Våra Tankar om The Climb 2020

The Climb är en fantastisk film helt igenom och genom filmen får vi följa två vänner genom många år. Filmen börjar med att publiken får reda på att Mike har varit otrogen med Kyles fästmö, i en scen som öppnar hela handlingen för filmen och sätter tonen för resterande av filmen. The Climb är en komedi som är komiskt genom handlingarna av filmen, snarare än manuset.

Både Kyle Martin och Michael Angelo Covino är fantastiska i sina roller, och agerar med starka känslor genom hela filmen. Sidokarktärerna spelare en stor roll i filmen, och fungerar perfekt tillsammans med Kyle och Mike. Karaktärerna är välskrivna, och manuset är imponerande hela vägen genom. Trots att varje scen i filmen inte är perfekt, fungerar det perfekt tillsammans och berättar en historia som vi vill fortsätta att följa. Musiken i The Climb är ett annat stort plus, och passar perfekt in i hela filmen. Den är väl tänkt och perfekt placerad genom hela filmen. The Climb är välskriven och vi drogs in i filmen redan från den första scenen. Det är en amerikansk komedi av en hög nivå som griper ditt hjärta, samtidigt som du ibland vill slå till karaktärerna i frustration. The Climb bjuder på en imponerande teknisk koreografi under hela filmen. 

I slutet påminner The Climb oss om att det spelar ingen roll om hur mycket vi försöker att ändra oss i livet, vi förblir fortfarande samma person. 

Direktör: Michael Angelo Covino 

Skriven av: Michael Angelo Covino och Kyle Martin 

Huvudroller: Michael Angelo Covino, Kyle Martin, Gayle Rankin och Talia Balsam

(Visited 161 times, 1 visits today)
Close
Exit mobile version