Netflix Serier

Netflix topplista för serier

Idag finns det mycket Netflix serier att välja bland i denna uppsjö av content skapande.
Vi hjälper dig att streama serier och hitta dem bästa serierna för just dig. Så du kan slappna av och streama – istället för att scrolla framför skärmen innan du hittar rätt.

 1.  Breaking Bad
 2. Our Planet
 3. Stranger Things
 4. The Crown
 5. Black Mirror
 6. Peaky Blinders
 7. Vikings
 8. Casa De Papel
 9. Suits
 10. The Witcher
 11. The Outlander
 12. Succession
 13. Sex Education

1. Braking Bad (2008)

Streama Breaking Bad

 

Walt White (Bryan Cranston) är en kemilärare på gymnasiet som arbetar två jobb för att försörja sin familj. Hans gravida fru, Skylar (Anna Gunn), och hans tonårsson, Walt Jr. (R.J. Mitte), som har sjukdomen cerebral pares. Walt jobbar hårt för att få ihop pengar för att försörja sin familj. Walts liv kommer att förändras när han har får diagnosen lungcancer. Walter tar kontakt med sin tidigare elev Jesse Pinkman (Aaron Paul) för att börja tillverka och sälja metamfetaminer för att samla in pengar till sin otursdrabbade familj.

 

Filmen.se betyg:
4.6/5

2. Our Planet (2019)

Streama Our Planet

David Attenboroughs mini dokumentarserie som fokuserar på utsträckning  i mångfalden av livsmiljöer runt om i världen, från den avlägsna arktiska vildmarken och dess mystiska djupa hav till de enorma landskapen i Afrika och olika djungler i Sydamerika.

Filmen.se betyg:
4.8/5

3. Stranger Things (2016)

Stranger Things säsong 1 och 2

STRANGER THINGS handlar om ett mystiskt försvinnandet av en ung Will (Noah Schnapp), som försvinner i skogen medan han cyklar hem efter att ha spelat Dungeons & Dragons med sina vänner. Hans livrädda mamma, Joyce (Winona Ryder), och hans bror, Jonathan (Charlie Heaton), är säkra på att något fruktansvärt har hänt honom, och detektiven som leder sökningsteamet, Chief Hopper (David Harbour), bli också alltmer orolig. Samtidigt har en mystisk ung flicka, Eleven (Millie Bobby Brown), flytt från en mystisk experimentell anläggning – som verkar vara kopplad till en annan dimension. Frågan är var är Will? Vad är varelsen vi hör men inte ser? Och vad har de tjänstemännen att göra i deras hemliga laboratorium?

Filmen.se betyg:
4.4/5

4. The Crown (2016)

Streama The Crown alla säsonger

Följ kartläggningen om det personliga livet  den högt omtalade regeringen för den brittiska monarken Drottning Elizabeth 2 (Clarie Foy). THE CROWN följer hennes uppgång från en ung, nygift kunglighet till en av de mest igenkända och ikoniska härskarinnorna i världen och utför sina plikter mitt i ett klimat av ständig social förändring och politisk omvälvning.

Filmen.se betyg:
4.4/5

5. Black Mirror (2012)

Streama Black Mirror

Black Mirror skapad av Charlie Brooker. Serier är en sci-fi serie som erbjuder en humoristisk och mörk syn på den västerländska civilisationen genom att fokusera på förhållandet mellan teknik och mänsklig natur. Varje säsong innehåller individuella inledningar med unika, kreativa och obehagligt tankeväckande berättelser. Från att understryka kraften i sociala medier och hur den kontrollerar vårt dagliga liv till att visa hur livet kan vara när människor har tillgång till minnesimplantat. Serien erbjuder en djup – och oroande syn till det samhälle vi lever i

Filmen.se betyg:
4.4/5
(Visited 52 times, 3 visits today)

Comments are closed.

Close