Streaming

Streamingtjänster

Netflix

Netflix är en leverantör av serier och filmer online. Netflix erbjuder sina användare att streama film och serier helt obegränsat. Netflix fokuserar kända och nya filmer och Serier.

Netflix Serier har idag vuxit och blivit oerhört populära med deras egen produktion, så som Stranger Things och Riverdale.

Netflix utbud anses vara det största inom och bredaste inom streaming.  Streamingtjänsten har dock genom åren fått kritik av att inte vara lika uppdaterad som deras största konkurrenter. Netflix har ändra lite på det under sen senaste tiden med att till och med lansera vissa filmer direkt före streaming via deras hemsida (The Irishman).

Netflix Pris startar från 89kr/ månad upp till 139kr / månad beroende på vilket paket man vill ha.

Netflix Basic – 89kr/ månad, 1 skärm utan HB

Netflix Standard – 109kr/ månad, strama 2 skärmar samtidigt med utbud för HD kvalité.

Netflix Premium – 139kr/ månad, strama 4 skärmar samtidigt och utbud med HD och Ultra HD kvalité.  

 

HBO Nordic

HBO Nordic är en tjänst som erbjuder användarna att streama serier och film online. HBO Nordic fokuserar mest på nya och bra serier, streamingtjänsten erbjuder även ett stort utbud av film och dokumentärer.

Föredelar med HBO Nordic är att deras utbud av nya serier och filmer ofta uppdateras. 

HBO Nordic pris är 99kr /månad. HBO erbjuder även användarna att stream obegränsat med film och serier gratis i 30 dagar.

Cmore

Cmore är en av de svenska aktörerna för streaming. Cmore erbjuder sida kunder ett stor utbud av sport, filmer och serier.

Cmore har ett stort utbud av svenska filmer samt internationella filmer, man erbjuder även ett stor utbud av barn filmer och barprogram.

Cmore pris är 109kr/ månad och erbjuder obegränsat streaming av film och serier online. Cmore har inte häller någon bindningstid, vilket uppskattas av användarna.

 

ViaPlay

ViaPlay är idag en av den största svenska streamingtjänsten, med ett utbud av mängder av nya filmer, serier och sport.

ViaPlay har idag de största rättigheterna för att streama sport. Med bland annat rättigheten för att streama Champions League, Premier League,  Formula 1, PGA Touren, Hockey Allsvenskan (SSL) och NHL.

Streama film och serier med ViaPlay är smidigt då det finns ett stort utbud, dock anses det bara vara en dela av innehållet på tjänsten som är färskt.

ViaPlat pris startar från 109kr /månad till 449kr/månad beroende på vad man vill streama och vilket paket man vill ha,

ViaPlay 109kr /månad – Streama filmer serier och barninnehåll såsom barnfilmer, barprogram.

ViaPlay Sport 399kr /månad – Streama serier, barprogram och sport såsom fotboll, hockey, golf och formula 1. (ej filmer)

ViaPlay total 449kr /månad – Streama filmer, serier och sport (bla. Champions League, Premier League, PGA Touren, och NHL).

Alla paket före streaming kan avslutas när man vill.

 

SF Anytime

SF Anytime är en streamingtjänst för film och serier. SF Anytime erbjuder ett stort utbud av nya filmer och serier online. 

SF Anytime är Sveriges största leverantör av hyrfilmer på nätet. Det vill säga att man betalar per hyrd film eller serie. Filmer brokar finnas på plattformen mellan 3-12 månader efter biopremiären.

SF Anytime pris startar från 9-39kr /film eller serie.

Amazon Prime Video

Amason Prime Video Sverige är en ny streamingtjänst på sen svenska marknaden. Prime Video har ett stort utbud av att streama bra serier. Dock anses det att utbudet att streama nya filmer är något sämre. 

Amazon Prime Video har annars stöd för väldigt många plattformar och erbjuder användare att streama film och serier till en mycket bra kvalitet. 

Användarna tycker att Amazon Prime Video har använt att komplicerat system med menyerna vilket gör det svårare före dem att hitta bra filmer.

Amazon Prime Video pris före det första 6 månaderna är det 30kr /månad, där efter stiger priset före att streama film och serier till 60kr /månad.

DPlay

DPlay är en svensk streamingtjänst som drivs utav Discovery Networks Sweden. 

På DPlay kan man streama film, serier och TV program. På DPlay har man samlat de bästa från några av Sveriges största TV kanaler, så som Discovery Channel, Kanal 5, Kanal 11, TLC och Eurosport.

Streama sport, film och serier gratis eller skaffa ett premiumkonto.  

DPlay pris startar från 79kr /månad upp till 349kr /månad.

DPlay Underhållning 79kr /månad – Streama serier, dokumentärer och filmer utan reklam.

Dplay Live 129kr/ månad – Streama serier, dokumentärer, filmer. Tillgång att streama alla kanaler (Kanal 5, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport, Kanal 9). Streama sport från bla FA cup, Europa Leauge, ATP tennis och OS i Tokyo 2020.

DPlay Total 349kr/ månad (175kr /månad de första 2 månaderna) – Streama sport från Allsvenskan och superettan. Även tillgång till alla DPlay kanalerna (Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel samt Eurosport). Streama film, serier och dokumentärer. Kommer snart årspaket för 299kr / månad.

Alla paket är utan bindningstid.

 

Draken Film

Draken Film är en svensk streamingtjänst som drivs av GIFF (Göteborgs filmfestival). På Draken Film kan man streama annorlunda filmval som inte går att hitta överallt. På Draken Film kan man streama dokumentärer, spelfilmer och intervjuer.

Draken Film uppdateras veckovis med nya filmer och dokumentärer. Alla filmer som läggs in har någon slags baktanke eller är sammankopplad på något vis.

Draken Film pris är 79kr/ månad. I det priset kan man streama obegränsat med filmer och dokumentärer. Man kan streama kostnadsfritt i en månad innan man bestämmer sig.

Plejmo - Nedlagd

Plejmo är en an de senaste streamingtjänsterna infom film och serier på nätet. Enligt Plejmo påstår man ha det största utbudet av att streama film och serier online. 

Plejmos prissätning skiljer sig lite från dem andra aktörerna inom streaming. Plejmo erbjuder nämligen en kostnad per visad film samt filmen/ seiens popularitet, ju mer populär ju dyrare blir det. Plejmo pris är mellan 3- 49kr /film.

Lägg till din rubriktext här

(Visited 92 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close