HBO Nordic Nyheter

HBO Nordic Nyheter

Euphoria Serie

HBO Nordic, HBO Serier, Hem, Hem Serier, Hem Storbild, Nyheter HBO Nordic

Euphoria 2019 Euphoria är en amerikansk tv-serie från USA på HBO och HBO Nordic. Den första...

Läs mer

The Undoing (2020)

HBO Nordic, HBO Serier, Hem Storbild, Nyheter, Nyheter HBO Nordic

The Undoing The Undoing är en ny spännande dramaserie som släpps på HBO i år. Serien, som är...

Läs mer

Westworld (2016-2020)

HBO Nordic, HBO Serier, Nyheter HBO Nordic

Baserat på sci fi / westernfilmen från 1973 av Michael Chrichton WESTWORLD ligger i en framtida...

Läs mer

HBO Nordic producerar många nyheter och sänder några av världens kändaste och mest populära tv-serier och även filmer. Mycket av det som finns att streama på HBO går inte att se någon annanstans utan HBO har ensamrätt till sina produktioner. Nya tv-serier, både helt nya serier och nya säsonger av gamla serier, samt nya filmer släpps kontinuerligt på HBO. Även äldre titlar blir en del av streamingstjänstens utbud allt eftersom. Därför så gäller det att hålla ögonen öppna så att man inte missar när ens favoritserie får en sprillans ny säsong eller en ny film dyker upp som passar bra för fredagsmyset. För att göra det lättare att hålla kolla på några nykomlingar för 2020 så listar vi här nya serier och filmer på HBO som är värda att ta sig en titt på. 

Nyheter på HBO Nordic

Efter att storfavoriten ”Game of Thrones” nådde sitt slut på HBO förra året behöver tittarna någonting nytt att fästa sig vid och underhållas av. HBO släpper både nyproducerat och äldre material på sin streamingtjänst i år, både när det gäller serier och filmer. 

Nya Filmer på HBO Nordic

Här listar vi några av filmerna som går att se på HBO Nordic från och med i år.

På Filmtoppen  hittar du en sammanställning  av alla de bästa HBO Filmer filmerna just nu! 

American Pie (1999)

Den här omtyckta, och något tokiga, komedin från slutet av nittiotalet blev tillgänglig på HBO i april i år. Filmen, med bland annat Jason Biggs och Chris Klein i huvudrollerna, handlar om fyra stycken tonårskillar i USA. De fyra kompisarna ingår en hemlig pakt, som går ut på att alla fyra ska ha förlorat sin oskuld innan deras stora prom night, det vill säga deras gymnasiebal, går av stapeln. 

Good Boys (2019)

I denna komedi spelar de tre unga skådespelarna Jacob Tremblay, Keith Williams och Brady Noon tre stycken sjätteklassare som väldigt gärna vill gå på fest hos sina populära klasskamrater. På väg till festen är de dock med om både det ena och det andra som riskerar dem tre från att komma fram till festen. Filmen har producerats av bland annat Seth Rogen, en känd humorskapare. 

It: Chapter 2 (2019) 

Den här övernaturliga skräckfilmen är en uppföljare på den första It-filmen som släpptes 2017. Både ettan och tvåan av It-filmerna är baserade på böcker av författaren Stephen King. Den här filmen utspelar sig år 2016, hela 27 år efter den första filmen. Medlemmarna av ”The losers club”, som mötte den skräckinjagande Pennywise ihop för första gången då för 27 år sedan, har nu vuxit upp och flyttat iväg, men ett oroväckande telefonsamtal kommer att samma hela gänget på nytt. 

Slumdog Millionaire (2008)

Slumdog Millionaire, som gjorde succé när den kom utanför över tio år sedan, släpps på HBO i år. Den bygger på romanen ”Vem vill bli miljonär?” och utspelar sig i mångmiljonstaden Bombay i Indien. I denna dramafilm får vi följa den unge Jamal Malik från slummen som får ställa upp i tv-programmet och frågetävlingen ”Vem vill bli miljonär?”. När Jamal gör mycket bra ifrån sig i programmet så blir både tv-produktionen och myndigheterna misstänksamma och tror att Jamal har fuskat. Filmen skildrar tillbakablickar i Jamal liv som leder honom fram till att slutligen vinna tävlingen i TV. 

Kolla in Slumdog’s trailer  – ett måste för filmälskaren! 

Nya Serier HBO

Vi har på serietoppen sammanställt en lista av alla HBO Serier vi rekommenderar 

Här listar vi några av serierna som släpps på HBO i år:

The Outsider (2020)

Den här färska tv-serien bygger också på en Stephen King-bok. Serien är ett kriminaldrama kring svårlösta mordfall. Utredarna tvingas tänka det omöjliga när olika bevis talar emot varandra, och frågor om övernaturliga krafter dyker upp. Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo och Bill Camp spelar några av huvudrollerna, och Jason Bateman både regisserar och skådespelar i den här serien. 

I know this much is true (2020*)

”I know this much is true” handlar om tvillingbröderna Dominica och Thomas, både spelade av den Oscarsnominerade skådespelaren Marc Ruffalo. En av bröderna, Thomas, lider av paranoid schizofreni och i den här 6-delade miniserien får vi se hur Dominica kämpar för att stötta sin bror i hans kamp mot sjukdomen.  (*exakt datum har inte tillkännagivits än)

Westworld: session 3 (2020)

Den tredje säsongen av science fiction-serien Westworld, som består av totalt åtta stycken avsnitt, började sändas på HBO den 15 mars i år. Seriens tredje säsong tar vid tre månader efter att den andra säsongen nådde sitt slut där Dolores flydde från Westworld. Efter att ha bosatt sig i neo-Los Angeles möter Dolores kärleken, Caleb. Här upptäcker Dolores hur artificiella varelser och andra människor från de lägre samhällsskikten bemöts ute i den riktiga världen.

(Visited 707 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close