Disney Plus Sverige

Disney Plus Sverige

I september 2020 gjorde Disney Plus entré på den svenska marknaden med ett brett utbud av filmer, tv-program och dokumentärer. Tjänsten drivs av Disney+-plattformen som har utformats för att ge kunderna en oöverträffad tittarupplevelse. Med abonnemangsplaner kan kunderna få obegränsad tillgång till allt innehåll, inklusive utbud från Marvel, Pixar, Star Wars och National Geographic – samt klassiska filmer och serier från Disneys arkiv.

Disney Plus gör det också möjligt för kunderna att strömma innehåll på upp till fyra enheter samtidigt och ladda ner titlar för att titta offline. Tjänsten har dessutom en rad föräldrakontroller som gör det möjligt för föräldrarna att styra vad deras barn tittar på och när de tittar på det. Men vad mer har tjänsten att erbjuda? Det tar vi reda på här!

Orkar du inte vänta? – klicka in dig hör för att starta ditt Disney-äventyr idag!

Disney Historia – från Musse Pigg till streamingjätte

Walt Disney Company, tidigare kallat Walt Disney Productions och ofta förkortat till bara Disney, grundades 1923 av bröderna Walt och Roy i Kalifornien, USA. Disney har sedan dess vuxit till en av världens mest välkända och framgångsrika företag inom underhållningsindustrin. Deras verksamhet omfattar filmproduktion, tv, musik, temaparker och en mängd andra områden.

En av de mest kända och älskade Disney-skapelserna är tecknade serien Musse Pigg, som först skapades 1928 och har sedan dess blivit en symbol för Disney som förmedlar glädje, drömmar och förmågan att förena vänner och familj. Men Disney har också producerat många andra tecknade serier och filmer som Snövit och Askungen, Djungelboken, Lejonkungen och många fler. Även många animerade filmer för vuxna, har producerats och blivit världsomfattande succéer.

Förutom film och serier står Disney även bakom några av världens största temaparker, inklusive Disneyland i Kalifornien, Walt Disney World i Florida och Disneyland Paris i Frankrike, som är populära turistattraktioner dit miljontals besökare lockas varje år. Trots att Walt Disney själv avled 1966 har koncernen fortsatt att växa och utvecklas under de senaste decennierna. Företaget är idag en ledande aktör inom underhållningsindustrin och fortsätter att skapa magiska stunder för människor i alla åldrar världen över.

Sedan 2019 är företaget även en ledande aktör inom streaming av film, serier och dokumentärer och har i dagsläget över 162 miljoner användare världen över, vilket troligtvis beror på dess enorma katalog och utbud. Dessutom erbjuder de många efterlängtade klassiker ur sitt arkiv som både äldre och yngre generationer kan njuta och underhållas av och säkerligen ett skäl till att många väljer ett abonnemang hos just denna aktör.

Disney Plus lansering Sverige

Trots att Disney Plus redan lanserades 2019, tog det ca ett år innan vi i Sverige kunde ta del av utbudet och idag har tjänsten ca 605 000 abonnenter. Vilket kanske inte är så konstigt med ett så stort urval och ett ständigt förnyat bibliotek med originaltitlar som the Mandalorian som blivit en riktig hit bland publiken.

Disney Plus utbud

En riktig stor fördel med Disney+ är, som tidigare berört, deras utbud. I Sverige är katalogen in princip lika bra som det är i andra länder, inte minst som hemlandet (USA) själv. Frågar du oss finns det heller ingen tvekan om att streamingjätten vet vad de sysslar med och att de heller inte är rädda för att satsa hårt med sitt utbud.

På streamingtjänsten finns det ett flertal guldkorn och omtalade stjärnskott att ta del av, vilket på ett subtilt men otroligt uppmuntrande sätt blandas med gamla klassiker och nya produktioner. 

Här saknas det inte någon av alla Disney filmer, eller serier, som du kan tänkas vilja kolla på – hela arkivet är samlat på ett och samma ställe. Det finns såklart också en hel kompott av andra produktioner i varierande kategorier, allt för att samtliga medlemmar ska hitta sina favoriter eller något av intresse. Den som söker den finner, helt enkelt!

Besök Disney Plus redan idag!

Disney Plus filmer

I Disney Plus stora bibliotek kommer tittare hitta såväl äldre som mer moderna klassiker och både i tecknat, animerat och live-action format! Självklart är utbudet fyllt med allas favoriter från Aladdin, Den lilla sjöjungfrun, Pinnochio och Snövit till Toy Story, Frost, Hitta Nemo, och Insidan ut.

Men förutom dessa filmer som kanske är mer riktade mot barn, finns en stor katalog av filmer för äldre åldersgrupper. Här hittar vi bland annat filmer som Remember the Titans, musikalen Hamilton och den rediga blockbustern Avatar. Dock är dessa enbart ett litet urval av filmer som går att hitta hos Disney Plus. Det kan också vara lätt att glömma bort vilka filmer som Disney har producerat, just därför att de är så många!

Disney Plus Sverige har verkligen något för alla, och det gäller inte minst för fans av Star Wars. Hela Star Wars-serien ingår i katalogen, så du kan se alla filmerna i ordning och följa karaktärernas äventyr från början till slut. Oavsett om du är ett hardcore-fan eller bara vill se några av de mest klassiska filmerna, finns det gott om Star Wars-innehåll att välja mellan. Det går också att hitta några av de mest nya serierna inom Star Wars-universumet för den som inte nöjer sig med enbart de klassiska filmerna.

Utöver Star Wars och sitt egenproducerade material, äger Disney också rättigheterna till alla Marvel-filmer från Captain America, Thor och hela Avengers-serien till karaktärernas egna serier som följer Marvels olika faser som WandaVision, Loke och Hawkeye.

Topp 10 filmer att se hos Disney Plus just nu

 • Pinnochio
 • Avatar
 • Coco
 • Black Panther
 • Avengers: Endgame
 • Deadpool
 • Rogue One: A Star Wars Story
 • Mary Poppins Returns
 • Toy Story
 • Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Disney Plus serier

Inom kategorin serier så ligger Disney även här bakom en hel del klassiker. Exempel på omtyckta serier genom åren är till exempel Lilo & Stitch, Luftens Hjältar och Timon & Pumba, samt tv-versioner av Lilla sjöjungfrun och 101 Dalmatinerna. Andra serier på Disney Plus är Mupparna, Big Hero 6, Spindelmannen, Hannah Montana och såklart Piff & Puff. Men utbudet av serier stannar inte där.

En av de absoluta höjdpunkterna i serie-väg på Disney Plus är The Mandalorian, en hög-budget serie skapad av Jon Favreau i sann Star Wars-anda. En annan serie som den svenska publiken garanterat gillar är The Simpsons, där samtliga avsnitt finns tillgängliga hos Disney+. Alltså finns det något för såväl barn som vuxna, som garanterar en maxad underhållning för alla!

Men vi ska heller inte glömma bort att Disney har ett stort utbud av dokumentärer och innehål från exempelvis Star och National Geographic som kan ge ett härligt, och mer verkligt, avbrott från de fiktiva filmerna och seriernas världar.

Topp 10 serier att se hos Disney Plus just nu

 • Willow
 • The Mandalorian
 • Obi-Wan Kenobi
 • Moon Knight
 • American Horror Story
 • Loke
 • Limitless with Chris Hemsworth
 • WandaVision
 • Andor
 • She-Hulk

Vad är Disney Star?

Disney Plus har växt snabbt sedan lanseringen och har nu dryga 160 miljoner prenumeranter världen över. Företaget har nu siktat in sig på att bredda sin målgrupp genom att lägga till en ny avdelning på sin streamingtjänst, Star, med innehåll riktat mot en äldre publik.

Detta innebär att Disney Plus kommer att erbjuda en mängd gamla och nya titlar från bolag som Disney äger, inklusive 20th Century Fox, Searchlight Pictures, A&E Network och FX. Utbudet kommer också att inkludera titlar från Hulu. Målet med Star är att erbjuda en mängd underhållning för vuxna och att utöka Disney Plus till en plattform för hela familjen.

Här går det bland annat att hitta titlar som:

 • Die Hard
 • Deadpool
 • Arkiv X
 • 24
 • Desperate Housewives
 • Lost
 • Prison Break

Struktur och innehåll på Dinsey+ Sverige

När du går in på Disney Plus hemsida, eller om du går in via appen på din surfplatta eller mobil, möts du först av en banderoll med rekommenderade favoriter. Denna lista uppdateras konstant för att ge varierad inspiration. 

Nästa kolumn är uppdelat i olika skapare – Walt Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Där kan du alltså klicka dig in för att söka dig fram mellan olika originalinnehåll. Detta följs av innehåll som rekommenderas specifikt för dig, och såklart även nyheter på streamingplattformen.

Bläddrar du lite längre ner på sidan hittar du även klassiska genrer och tydliga sorteringskolumner; trendigt, animerade filmer, omgjorda klassiker, sanna historier, Disney Channel, musikaler, komedier, dokumentärer, och så vidare. Du kan även sortera på Disney serier, kortfilmer och spännande skapelser. Oavsett vad just du är ute efter att streama kan vi garantera dig att det finns något att hitta, och det väldigt enkelt. Och vi kan lova dig, utbudet är enormt på alla sätt och vis. Utöver de topplistor och premieinnehåll som visas på sidans topp finns det mycket att älska. 

Sökfunktion och egen sortering

Vill du söka dig fram helt fritt finns det såklart även en smidig sökfunktion för det. Utöver att dina tidigare streamingval på plattformen sorteras för ge rekommendationer åt dig, finns det alla möjligheter att välja precis det du vill. Kommer du in på en kategori och klickar dig in på en film dyker även ”relaterade innehåll” upp. Något som kan underlätta om man exempelvis vill se fortsättningen på en filmserie, eller vill hitta en ny film inom samma genre.

Kvalité och tillgänglighet hos Disney Plus

Kortfattat anser vi att Disney Plus är en streamingtjänst av hög kvalité som håller rakt igenom. Redan vid första inblick känns det välordnat, seriöst och enkelt, samtidigt som allt innehåll och hela systemet upplevs som genomtänkt och tryggt. 

Enligt oss ger Disney Plus Sverige precis det intryck som förväntat av en sådan stor aktör på marknaden, och alla av intresse är välkomna på sidan. Oavsett om det gäller underhållning för barn, ungdomar, hela familjen, och till och med bara vuxna, finns det mycket att tillgå. Du kan skratta, gråta, hoppa till och lära dig nya saker, och allt däremellan. 

Användarvänlighet

Som vi tidigare också varit inne på, håller Disney+ App samma genomgående kvalité och trygga användning. Rutnätet, sortering och kategorier är det samma, och uppkopplingen stöter aldrig på några problem. Disney Plus kan också användas om du streamar direkt via din TV, som via Apple TV eller Playstation. 

Bildkvalitén är också den mycket tydlig, och det finns gott om översättnings- och textalternativ, där det går att få filmer dubbade eller på originalspråk. En perfekt funktion för lite yngre tittare, eller för de som ännu inte behärskar exempelvis engelska.

Disney Plus pris

Sedan lanseringen av streamingplattformen har priset höjts för tjänsten med anledning att man valt att införa tillägget Disney Plus Star med innehåll riktat mot en mer vuxen publik. Idag kostar tjänsten 89 kronor per månad, men det går att få det rabatterat om man väljer att köpa ett årsabonnemang. Enligt Disney Plus officiella hemsida sparar man ca 15 procent på den totala kostnaden. Priset för ett årsabonnemang är idag 890 kronor.

Redo för ditt nya film- och serieäventyr? Registrera dig nu!

Disney Plus Sverige – helhetsupplevelse och betyg 

Disney Plus Sverige är utan tvekan ett av de bästa valen när det kommer till streamingtjänster online. Med hela arkivet från Disney och deras kompanjoner finns det inget att gå miste om här, för allt är samlat på en och samma sida. Såväl stora Disney fan och entusiaster som sci-fi nördar och naturälskare kan hitta många favoriter, både gamla och nya. 

Trots att det inte känns som en existerande verklighet så är det ett faktum att Disney + endast kostar 89kr/ månad. Och då får du tillgång till allt innehåll på hela sidan! Detta är billigare än många av de motsvarande konkurrenterna, vilket i sig sätter Disney Plus högt upp på kartan. 

Sen får vi inte heller glömma den välsorterade sidan, de inspirerande kategorierna, den snabba hastigheten och den höga bildkvalitén. Allt innehåll speglas av genomtänkta och välfungerande funktioner, och det hela känns bara otroligt tryggt. Oavsett om du streamar via TV, dator eller spelkonsol, eller om du använder Disney Plus app via surfplatta eller mobil är kvalitén genomgående hög. Tillgängligheten är bra för alla, och utbudet är utan tvekan anpassat för tittare i alla olika åldrar och för alla olika intressen. 

Dessutom kan du ladda ner innehåll för att kolla offline. Vi är verkligen imponerade! Disney Plus Sverige har verkligen lagt sig i överkant direkt från början, det med sin genomgående kvalité, sitt enorma utbud och sin låga prissättning. 

Betyg av Disney Plus: 5/5

Fördelar

 • Samma sortering oavsett enhet
 • Tydlig struktur och inspirerande kategorier
 • Lättnavigerad sida 
 • Snabb uppkoppling och obefintlig laddningstid
 • Komplett utbud för alla åldrar och intressen
 • Prisvärd tjänst med tillgång till allt
 • Hög bildkvalité

Nackdelar 

 • Det går inte att pausa med ”mellanslags”-tangenten (space)
 • Något minimal symbol för att ändra undertext/ inställningar 
 • Svårt att byta avsnitt när det väl är påbörjat 

Disney Historia 

Walt Disney Company, tidigare kallat Walt Disney Productions och ofta förkortat till bara Disney, grundades 1923 av bröderna Walt och Roy i Kalifornien, USA. Idag har Disney runt 130 000 anställda över hela världen, och människor av alla åldrar och från alla länder älskar Disneys både klassiska och nyutkomna filmer och serier. Disney Plus är Walt Disney Companys streamingtjänst, där man kan se i princip alla av den stora nöjes koncernens filmer och serier som någonsin har producerats. Disney Plus lanserades i USA samt några andra länder i slutet på 2019, varpå lanseringarna har avlöst varandra i flera nya länder. Sedan slutet på 2019 har antalet användare av Disney Plus stigit till hela 50 miljoner i april, 2020. Disneys Plus stora fördel, jämfört med många andra streamingtjänster på marknaden idag, är deras enorma katalog och utbud. Dessutom så behöver Disney inte oroa sig särskilt mycket för att ständigt behöva producera sprillans nytt material utan kan med stor sannolikhet luta sig mot de mängder av Disney-klassiker som många användare älskar. För många är mängden klassiker skäl nog att skaffa sig en prenumeration av Disney Plus, som dessutom har en väldigt låg månadskostnad jämfört med många av konkurrenterna.

Disney Plus

Disney Plus är äntligen här, som vi har väntat på denna lansering! Vi bland många andra har länge sett framemot den nya streamingtjänsten Disney Plus och deras stora fokus på just den egna produktionen av Walt Disney. Är ni ett lika stort Disney fan som vi är och vill ta del av allt originalinnehåll från förr till nu är detta en tjänst att vända sig till. När tjänsten äntligen är här ställer vi oss frågan – är den värd våra pengar? 

Hajpen för Disney+ har varit otroligt hög, vilket också ställer ännu högre krav på dess faktiska kvalité. Utöver en mycket snabb och tydligt strukturerad sida med ett brett innehåll finns det mycket annat att ta del av. Läs mer om Disney Plus nedan!

Vad är Disney Plus?

Innan vi går in mer i detalj om streamingtjänsten Disney + tänkte vi ge en kort introduktion om vad det är. Kort och gott så är det en nylanserad (år 2020) streamingtjänst med fokus på innehåll från Walt Disney och liknande produktioner. 

Med över 500 filmer, 6000 avsnitt och hela 40 exklusiva Disney + Originals är det den ultimata streamingtjänsten för alla Disneyfan! På sidan kan du njuta av innehåll från såväl Disney och Pixar som från Marvel, Star Wars och Nationel Geographic. Hela Disneys arkiv, allt innehåll du kan tänka dig, finns att tillgå hos Disney +!

Disney Plus Sverige

När allt fler länder fick tillgång till Disney + och deras generösa utbud av originalinnehåll från Walt Disney blev vi i Sverige allt mer otåliga. Det kändes nästan som att en bomb skulle släppas i och med den nya lanseringen av Disney + i Sverige i år (2020), och så blev det typ också. 

Men, trots att flera tusentals nyfikna tittare gick in på sidan för att skapa konton redan samma dag som sidan släppts höll tjänsten riktigt hög kvalité och levererade snabb access rakt igenom. Det skapade en stadig grundpelare för Disney + redan från början. Vid fortsatt användning håller sig hastigheten på samma bana, och laddningstiden finns knappt där. 

I kombination med det så är utbudet för Disney + Sverige också riktigt bra. Det finns såväl gamla Disney klassiker och omtalade Disney filmer som det finns nya Disney serier och stjärntillskott i olika kategorier. 

Plattformen känns också välordnad och smidig att ta sig fram på för att hitta nya som gamla favoriter! Allt detta, som om konstant tillgång till originalinnehåll från Walt Disney inte vore nog, får du till en kostnad om 69kr/ månad. Disney Plus och Disney Plus Sverige levererar verkligen!

Utbud hos Disney + Sverige

En riktig stor fördel med Disney + är att deras utbud i Sverige är in princip lika bra som det är i andra länder, inte minst som hemlandet (USA) själv. Frågar du oss finns det heller ingen tvekan om att streamingtjänsten vet vad de sysslar med. Det syns tydligt att Disney Plus inte är rädda för att satsa hårt, och därav håller de heller inte tillbaka på utbudet. 

På streamingtjänsten finns det ett flertal guldkorn och omtalade stjärnskott att ta del av, vilket på ett subtilt men otroligt uppmuntrande sätt blandas med gamla klassiker och nya produktioner. 

Här saknas det inte någon av alla Disney filmer, eller serier, som du kan tänkas vilja kolla på – hela arkivet är samlat på ett och samma ställe. Det finns såklart också en hel kompott av andra produktioner i varierande kategorier, allt för att samtliga medlemmar ska hitta sina favoriter eller något av intresse. Den som söker den finner, helt enkelt!

Vad finns på Disney Plus?

Så vad kan man egentligen streama som medlem hos Disney Plus? Faktum är att det finns allt och lite till, det vill säga så länge du är ett fan av en hel del barnrelaterat innehåll och underhållande serier. Däremot bör de ofta så barnrelaterade innehållen inte avskräcka dig helt, för på sidan göms även en hel del verklighetsbaserade material i flera kategorier. 

Det bästa är att streamingtjänsten och sidan i sig också är sorterat efter det varierande innehållet som finns att tillgå. Det underlättar för dig som vill hitta en viss film, samt för dig som gärna vill få lite ny inspiration och låta vägen leda dig till kvällens val av underhållning.

Disney Filmer

Några av de allra kändaste filmerna, med flest antal fans, som kommer vara en del av Disney Plus utbud är såklart Star Wars filmerna. Men Disney ligger bakom så många fler filmer och det är nästan lätt att glömma bort vilka filmer som Disney har producerat, just därför att de är så många! Några av de absoluta favorit klassikerna enligt många av Disneys fans är Lejonkungen, Snövit och de sju dvärgarna, Skönheten och odjuret, Bambi, Aladdin, Den lilla sjöjungfrun, Lady och Lufsen, Robin Hood, Askungen och Djungelboken. Men även många av Disneys senare filmer har varit oerhört omtyckta av fansen. En film som tog publiken med storm och som fick flera Oscarsnomineringar var Frost (Frozen) som kom ut 2013. Utöver Star Wars och Disneys egenproducerade material så äger Disney också rättigheterna till alla Marvel filmer och till alla filmer från Pixar. Detta material kommer därför också att finnas på Disney Plus. Om man är nyfiken på vilka filmer som kommer finnas tillgängliga via Disney Plus så kan man ta sig en titt på den tre timmar låna trailern som Disney har skapat. Den heter ”Basically Everything Coming to Disney+ in the US”, och innehåller dock inte alla filmer men man får sig definitivt en försmak av det stora utbudet. 

Vi har listat alla de absoluta Disney Plus Filmer i Filmtoppen så du kan hålla dig uppdaterad om nya och gamla klassiker tills att Disney Plus släpps i Sverige!

Disney Serier

Inom kategorin serier så ligger Disney även här bakom en hel del klassiker. Exempel på omtyckta serier från Disney genom åren är till exempel Bumbibjörnarna, Herkules, Lilo & Stitch samt tv-versioner av Lilla sjöjungfrun och 101 Dalmatinerna. Andra serier på Disney Plus är Mupparna, Big Hero 6, Gravity Falls, Boy meets World, Spindelmannen, Hannah Montana, Piff & Puff och Star Wars. En av de absoluta höjdpunkterna i serie-väg på Disney Plus är den nya serien The Mandalorian, en hög-budget serie skapad av Jon Favreau i sann Star Wars anda. Serien är relativt kort med åtta stycken avsnitt under 40 minuter per avsnitt. Andra serier som de svenska fansen kommer vara glada att hitta på Disney Plus är flera olika serier från Marvels och samtliga säsonger från The Simpsons, tillsammans med mycket annat! 

Innehåll och struktur

När du går in på Disney Plus hemsida, eller om du går in i Disney Plus app vid din surfplatta eller smartphone, möts du först av en banderoll med rekommenderade favoriter. Denna lista uppdateras konstant för att ge varierad inspiration. 

Nästa kolumn är uppdelat i olika skapare – Walt Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Där kan du alltså klicka dig in för att söka dig fram mellan olika originalinnehåll. Detta följs av innehåll som rekommenderas specifikt för dig, och såklart även nyheter hos Disney +.

Bläddrar du lite längre ner på sidan hittar du även klassiska genrer och tydliga sorteringskolumner; trendigt, animerade filmer, omgjorda klassiker, sanna historier, Disney Channel, musikaler, komedier, dokumentärer, och så vidare. Du kan även sortera på Disney serier, kortfilmer och spännande skapelser. 

Oavsett vad just du är ute efter att streama kan vi garantera dig att det finns något att hitta, och det väldigt enkelt. Och vi kan lova dig, utbudet är enormt på alla sätt och vis. Utöver de topplistor och premieinnehåll som visas på sidans topp finns det mycket att älska. 

Sökfunktion och egen sortering

Vill du söka dig fram helt fritt finns det såklart även en smidig sökfunktion för det. Utöver att dina tidigare streamingval hos plattformen sorteras för att sen ge rekommendationer åt dig finns det alla möjligheter att välja precis det du vill. Kommer du in på en kategori och klickar dig in på en film dyker även ”relaterade innehåll” upp. 

Kvalité och tillgänglighet hos Disney +

Om det inte redan framkommer i tidigare delar av texten så säger vi det nu, rakt ut – Disney Plus är en streamingtjänst av hög kvalité rakt igenom! Redan vid första inblick känns det välordnat, seriöst och enkelt, samtidigt som allt innehåll och hela systemet upplevs som genomtänkt och tryggt. 

Enligt oss ger Disney Plus Sverige precis det intryck som vi förväntade oss, och alla av intresse är välkomna på sidan. Oavsett om det gäller underhållning för barn, ungdomar, hela familjen, och till och med bara vuxna, finns det mycket att tillgå. Du kan skratta, gråta, hoppa till och lära dig nya saker, och allt däremellan. 

Användning 

Som vi tidigare också varit inne på så håller Disney + App samma genomgående kvalité och trygga användning. Rutnätet, sortering och kategorier är det samma, och uppkopplingen stöter aldrig på några problem. Disney Plus kan också användas om du streamar direkt via din TV, som via Apple TV eller Playstation. 

Bildkvalitén är också den mycket tydlig, och det finns gott om översättnings- och textalternativ. Det är verkligen lätt att suga sig in i rutan, oavsett om du kollar på datorn, din surfplatta, mobilen eller direkt via TV:n!

Disney Plus Sverige – helhetsupplevelse och betyg 

Disney + Sverige är utan tvekan en ny sensation när det kommer till streamingtjänster online. Med hela arkivet från Disney och deras kompanjoner finns det inget att gå miste om här, för allt är samlat på en och samma sida. Såväl stora Disney fan och entusiaster som sci-fi nördar och naturälskare kan hitta många favoriter, såväl gamla som nya. 

Trots att det inte känns som en existerande verklighet så är det ett faktum att Disney + endast kostar 69kr/ månad. Och då får du tillgång till allt innehåll på hela sidan! Detta är billigare än många av de motsvarande konkurrenterna, vilket i sig sätter Disney Plus högt upp på kartan. 

Sen får vi inte heller glömma den välsorterade sidan, de inspirerande kategorierna, den snabba hastigheten och den höga bildkvalitén. Allt innehåll speglas av genomtänkta och välfungerande funktioner, och det hela känns bara otroligt tryggt. 

Oavsett om du streamar via datorn eller om du använder Disney Plus app via TV, surfplatta eller mobil är kvalitén genomgående hög. Tillgängligheten är bra för alla, och utbudet är utan tvekan anpassat för tittare i alla olika åldrar och för alla olika intressen. 

Dessutom kan du ladda ner innehåll för att kolla offline. Vi är verkligen imponerade! Disney Plus Sverige har verkligen lagt sig i överkant direkt från början, det med sin genomgående kvalité, sitt enorma utbud och sin låga prissättning. 

Betyg av Disney +: 4,5/5

Fördelar

 • Samma sortering på dator som i app
 • Tydlig struktur och inspirerande kategorier
 • Lättnavigerad sida 
 • Snabb uppkoppling och obefintlig laddningstid
 • Komplett utbud för alla åldrar och intressen
 • Prisvärd tjänst med tillgång till allt
 • Hög bildkvalité

Nackdelar 

 • Det går inte att pausa med ”mellanslags”-tangenten (space)
 • Något minimal symbol för att ändra undertext/ inställningar 
 • Svårt att byta avsnitt när det väl är påbörjat 
(Visited 2 241 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close