Written by 11:52 f m Hem Senaste Nyheter, Nyheter

Då kommer Disney Plus till Sverige

Disney Plus

Svenskar har förväntat med spänning på att få veta om Disney Plus kommer till Sverige eller inte. Nu står det äntligen klart att Disney Plus kommer att komma till Sverige. Tjänsten kommer att fungera precis som andra streamingsajter, du streamar via din dator, mobil eller surfplatta. Disney + erbjuder en enkel plattform att använda sig av, och där du enkelt kan hitta filmer och serier att titta på. 

Vad för utbud erbjuder Disney Plus?

Den stora skillnaden på Disney + och andra streamingtjänster är att det helt kommer att vara centrerat kring Disney som företag.  Det betyder inte enbart klassiska Disney Filmer, utan även gamla klassiska filmer som Dr. Dolittle och Pixar Filmer. Vi kan självklart inte glömma att nämna Star Wars, Superhjältefilmer och nya Live Action filmer. Du kollar även att kunna kolla på dokumentärer på Disney Plus som National Geographic och om hur det går till att skapa en Disney film. Du kommer att kunna välja mellan 500 olika filmer och runt 7500 TV-serier att kolla på. Tjänsten kommer att kosta cirka 70 kronor i månaden, eller så kan du betala direkt för ett helt år vilket kostar lite mindre.

Disney Plus i Sverige

Planen var först att Disney Plus skulle lanseras i mars för svenskar. Däremot har detta fått vänta eftersom Disney måste få rättigheterna i varje land för att lansera tjänsten. Nu kommer Disney + istället till sommaren – perfekt att få i dags till semestern. Utbudet kan självklart skilja sig från land till land – men en sak är säkert, du kommer inte ha en tråkig stund tillsammans med Disney. 

Tack vare att Disney + kommer att lanseras i Sverige kommer många Disney filmer att tas bort från andra streaming tjänster. Filmer som sedan tidigare har funnits hos Netflix kommer att plockas bort och nu enbart finnas hos Disney +.

Vill du läsa om mer streamingnyheter?

(Visited 1 158 times, 1 visits today)
Close