filmtoppen

Written by 11:22 f m Netflix, Netflix Filmer

Vad är Filmen.nu?

Läs om Filmen.nu och vad vi rekommenderar att du ska streama.

Varför ska du välja Filmen.nu?

Vårt mål med Filmen.nu är att leverera med inspirerande tips och ärliga rekommendationer för att ni ska kunna hitta de bästa filmerna! Vi vill dela med oss av vår kunskap, våra idéer och våra tankar för att ni ska få större och bättre möjligheter att streama riktigt bra filmer och serier. Delad kunskap är dubbel kunskap, både för er och vår del!

Ta hjälp av våra tankar

Med tanke på att utbudet av olika streamingtjänster är så otroligt stort innebär det att vi idag har väldigt generösa och lättillgängliga möjligheter att streama in princip vilken film eller serie vi vill. Däremot gör det också att det ofta tar lång tid att välja en film eller serie, då man inte riktigt vet vilka som är sevärda och vilka som passar ens egna intresse och humör.

Vi vill därmed hjälpa er på vägen till att hitta det lätta och rätta valet, där Filmen.nu blir som en nyhetssida som vi samlar alla våra bästa tips och idéer på för er att ta del av. Vi kommer att skapa ett flertal topplistor där vi recenserar och rekommenderar de bästa filmerna och serierna som finns att streama.

Streama på Netflix HBO och Viaplay

På Filmen.nu kommer vi alltså att samla de bästa tipsen vi har att ge till er för att underlätta ert nästa val av streaming, oavsett om det gäller nya eller gamla filmer eller serier. 

Bland våra grundliga recensioner och ärliga rekommendationer kan ni hitta filmer och serier som finns att streama på Netflix, HBO Nordic och Viaplay, där vi även kommer uppdatera er om de senaste filmerna som finns att ta del av. På HBO finns det även ett stort utbud av noggrant utvalda serier som vi mer än gärna kan rekommendera!

Vi hoppas helt enkelt att våra personliga tips och samlade idéer kan ge er en bättre upplevelse när ni ska streama en film eller serie. Med hjälp av våra bästa topplistor och de olika streamingtjänsterna finns det alla möjligheter att hitta en ny favorit som passar just dig!

”I have a very simple definition of a good movie: a good movie makes you forget you’re watching a movie”

Michael Cimino

Lättare att välja rätt och snabbt! 

I dagsläget är det dokumenterat att det görs runt 16 miljoner biobesök per år, en siffra som minskar kraftigt i takt med de utökade möjligheterna som finns med alla olika streamingtjänster. Att gå på bio är ett besök som i sig kan förbättra upplevelsen eller intrycket av en film, medan du med en streamingtjänst får chansen att se filmen om och om igen från soffan. 

Genom att använda en streamingtjänst för att streama filmer, serier, nyheter eller tv-program sparar du både tid och pengar som du annars skulle lagt på biobesöket, och för att inte tala om hur praktiskt det är att kunna se samma film precis var du vill, när du vill och hur du vill!

Hos Filmen.nu vill vi ge er inspiration och hjälpa er att på ett lättare sätt hitta nya filmer och serier, samtidigt som vi vill skapa en gemensam känsla om att det finns något för allas smak och intressen. Vi vill att våra tankar och recensioner blir till era tips och idéer, så att ni kan göra ett bättre val när ni ska streama.  

Ta del av våra topplistor för att följa med i våra senaste uppdateringar och nyaste tips! Det finns mycket att ta del av, så se till att hänga med för att hitta de allra bästa filmerna och serierna.  

(Visited 60 times, 1 visits today)
Close