Written by 9:58 f m Netflix, Nyheter, Nyheter Netflix

Netflix nyheter under Mars 2020 – det här får du inte missa!

Nyheter Netflix Mars

Spänning, romantik, humor eller kanske informativa dokumentärer. Oavsett vilken läggning du har inom filmens värld kommer du inte bli besviken. Netflix har inte sparat på krutet under mars månad. 

Better Call Saul – för alla Breaking Bad fans

Better call Saul season 5
Better call Saul – Filmen.nu

Under början av mars har vi massor att se fram emot. Särskilt om du älskar kriminella intriger. Succén Better call Saul släpper nu sin femte säsong under början av mars 2020. Serien är en spin-off av den världsberömda Breaking Bad som kom för många år sedan. I den Emmy-nominerade Better call Saul får vi äntligen veta mer om vad som ska hända med Saul Goodman. Kommer det bli blodigt? Vem vet.. Vad vi dock vet är att Netflix i Sverige har ett väldigt stort utbud av filmer och serier. Vi nordbor får ta del av ett rejält nytillskott under mars månad. Lika stor tur har inte hela världen då Netflix erbjuder olika utbud beroende på regioner och länder.


Elite Säsong 3

Elite Season 3
Elite Säsong 3 – Filmen.nu

Al final som man skulle sagt i Spanien. Äntligen släpper Elite sin tredje Säsong. Vad ska nu hända med elitskolan och dess minst sagt speciella elever? Det kommer att bli fler mord och fler intriger. För dig som älskade säsong 1 och 2 kommer ha mycket att se fram emot. Den tredje mars 2020 släpps den tredje säsongen av spanska Elite.


Ny månad – nytt material – samma Netflix

Det finns många anledningar till att älska Netflix. Bland annat eftersom denna internationellt enorma streamingtjänst varje månad släpper nytt material. Och vi älskar ju såklart när Netflix ger oss tillgång till hela säsonger direkt. Men förutom serier kommer naturligtvis även tillskott av filmer. Inte alltid nya, ibland kan vi få några riktiga klassiker att kolla på. Som nu i mars 2020 då Netflix äntligen lägger upp Mean Girls. Vem älskar inte Lindsay Lohan som den snälla och duktiga tjejen som kommer långväga från Afrika till USA. High school på den här skolan är verkligen ingen dans. Njut av skvaller, intriger, kärlek och bråk i den här succéfilmen.

Ta del av ännu större utbud på Netflix

Netflix utbud erbjuder mängder av filmer och serier. Men ibland är de lite hemliga med information. Visste du till exempel att Netflix i USA har ett bibliotek som är mer än tre gånger så stort som det vi får ta del av i Sverige. Men de goda nyheterna för dig är att du kan låsa upp Netflix för att kolla in USA:s enorma filmbibliotek. För att låsa upp Netflix behöver du ta dig igenom streamingjättens brandvägg. Då krävs det ett VPN-företag som karar av säkerheten. Genom inställningar kan du ändra om så att Netflix tror att du surfar i USA och därmed få tillgång till ännu mer nya filmer och serier under mars 2020.

Ladda ner filmen eller serien och slipp väntan

Även om internet fungerar snabbt i de flesta svenska hem kan det för vissa hacka när vi försöker streama filmer på Netflix. Ett tips är att förbereda inför helgen genom att ladda ner de filmer och serier du vill kolla på. Netflix erbjuder nämligen nedladdningsmöjligheter. När filmen är nedtankad slipper du bekymra dig om att internet laggar när du är mitt inne i en spännande handling.

(Visited 71 times, 1 visits today)
Close