Written by 10:56 e m Hem Senaste Nyheter, Netflix, Netflix Filmer, Netflix Serier, Nyheter Netflix

Netflix Filmer och Serier du inte får glömma bort!

Netflix Filmer och serier du absolut inte får glömma att streama!

En Netflix film kan ofta vara räddaren i nöden, när du har lite tid att döda. Här hittar du mycket bra nöje att njuta av! Som tur är finns det några roliga serier, filmer och dokumentärer som du kan kolla på för att hålla dig underhållen. 
För att göra fritiden ännu bättre för dig har vi även satt tillsammans en lista över Netflix filmerna att kolla på. 

Derry Girls – Serie 

Derry Girls - Serie

Denna serie är baserad på fem tonåringar som växer upp i Nordirland under de politiska problem under 1990 talet. Den andra säsongen finns nu att streama på Netflix!

Avengers – Infinity War – Film 

Avengers - Infinity War - Film

Säsong 1 av Mindhunter blev en succe och den 16 Augusti kom säsong 2. Här får du följa beteendevetare som arbetar tillsammans med FBI att fånga en barnamördare. 

Avengers – Infinity War – Film 

Avengers - Infinity War - Film

I mitten av sommaren 2019 kom den efterlängtade Marvel filmen Infinity War äntligen ut på Netflix. Detta är den sista filmen i Avengers där ödet om mänskligheten tillslut avgörs.

A Quiet Place – Film

A Quiet Place - Film

Om du älskar skräckfilmer kommer denna att vara för dig. Detta är en postapokalyptisk skräckfilm som attackerar allt som gör ett ljud och därför gäller det att vara tyst. Du hittar denna och mång andra filmer hos Netflix utbud just nu.

The Family – Dokumentär 

The Family - Dokumentär

Denna dokumentären följer en kristen fundamental grupp The Fellowship som i hemlighet infiltrerar politikerna i Washington DC. Det är en grävande journalist som ligger bakom denna dokumentären. 

Bra Filmer och Dokumentärer på Netflix som du inte får glömma att titta på!

Dear White People – Serie 

I slutet av sommaren förra året släpptes den tredje säsongen av Dear White People där du får följa studenterna och deras utmaningar på Winchester.

Basketball or Nothing – Serie 

Om du älskar sport är denna serie ett måste för dig! Du får följa ett basketboll lag som tävlar att ta hem ett mästerskap för att göra medborgarna i sin lilla stad stolta. 

The Naked Director – Serie 

Serien utspelar sig i Japan under 1980 talet och handlar om Toru Muranishi. Han försöker att vänta motgångarna i sitt liv till sin fördel och ur varje misstag blir det en ny idé. 

Dollar – Serie 

Chefsassistenten Zeina bestämmer sig för att hjälpa sin raka motsats Tarek att hitta en dollarsedel som är värd en miljon. 

Sintonia – Serie 

Serien är baserad kring tre tonåringar som bor i Brasilien och som har drömmar om ett annat liv. Deras värld kretsar kring droger, musik och religion och vi får följa deras vänskap under seriens gång. 

Hyperdrive – Serie 

I denna serie som släpptes ut den 21 Augusti testar street racing-förare superbilar på några av världens svåraste banor. 

Flickorna i växeln – Serie 

Äntligen har säsong fyra kommit för denna serien! Serien är baserad kring omvälvningarna i Spanien under 1930 talet. Här blir vännerna indragna i att lösa ett mord för annars kommer en av dem dömas till döden för brottet som de inte har begått. 

GLOW – Serie 

Tredje säsongen av GLOW (Glorious Ladies of Wrestling)  har precis släpps på Netflix. Denna säsongen följer en brottnings show i Las Vegas som inte är utan drama. 

Better than us – Serie 

I slutet av 2019 släpptes denna serie som är baserad i Ryssland ut. Den handlar om en familj som skaffar en mänsklig robot som en hjälp i hemmet – men utan att veta att roboten är en mördarrobot. 

Frontera verde – Serie 

Serien utspelar sig i Colombias huvudstad där vi får följa en ung polis som utreder fyra olika mord som verkar hålla samman. Detta leder henne till djungeln där hon upptäcker nazister, magi och så mycket mer. Denna släpptes den 16 Augusti 2019. 

Victim Number 8 – Serie 

Denna serie följer efterföljderna av ett terroristdåd där sju människor mister livet. Men är det verkligen bara sju? Eller finns det ett till offer? 

Styling Hollywood – Serie

Förra året fick vi börja följa stylisterna och inredarna Jason Bolden och Adair Curtis när de stylar Hollywood stjärnor på röda mattan och även deras hem. 

Working Mom’s – Serie 

I slutet av Augusti kom den tredje säsongen av den populära serien Working Mom’s där du får följa Kate, Anne, Frankie och Jenny som kämpar för att balansera föräldraskap och att jobba.

Otherhood – Film

Tre mammor som känner sig övergivna på mors dag bestämmer sig för att åka till New York över dagen för att överraska sina söner. 

Klasskompisarna – Film

Gamla bästa vänner i skolan blir nu återförenas för sin klassfest där de har planer att sätta fast sina gamla mobbare och flörta med gamla tonårsförälskelser. 

The Rider – Film 

Denna film handlar om en western ryttare som har drömmar om att bli en stjärna inom rodeo, men allt detta stoppas när han råkar ut för en tragisk olycka. 

Falling Inn Love – Film

Om du behöver en kärleksfilm att titta på efter skräckfilmen kommer Falling Inn Love en vecka senare. Denna handlar om en storstadstjej som vinner ett värdshus som måste renoveras, hon tar då hjälp av en snickare för att renovera detta. 

Sextuplets – Film

Alan får veta att han inte är ett ensambarn som han trodde utan han är faktiskt född som en sexling. Tillsammans med sin nyfunna bror beger de sig iväg för att hitta sina andra syskon. Filmen har premiär 2019 

Enter the Anime – Dokumentär 

Om du är fascinerad av Anime är detta en dokumentär för dig! Här interbjudar Tania Nolan filmskapare och upphovspersoner som ligger bakom kända Anime serier som Aggretsuko, Kengan Ashura och Castlevania. 

El Pepe: Una vida suprema – Dokumentär

Denna dokumentären släpptes den 23 Augusti 2019 och följer José Pepe Mujica. Han blev Uruguays president efter ha varit en politisk fånge. 

American Factory – Dokumentär 

En fabrik som tidigare stängs öppnas igen i Ohio där 2000 återigen får deras arbete blir de först glada. Dock visar det sig att det är en kinesisk miljonär som har tagit över fabriken blir det omedelbara konflikter.

Diagnosis – Dokumentär 

I denna dokumentär som släpptes under förra året, får du följa olika människor med olika sjukdomar och deras resa att få rätt diagnos. 

Filmer och Serier som har försvunnit på Netflix

 • Banking on Bitcoin
 • The Edge of Seventeen
 • Airlift
 • American Pie – The Wedding
 • Identity Thief
 • Liar Liar
 • Minimalism: A Documentary About the Important Things
 • Role Models
 • The Best Man Holiday
 • The Perfect Man
 • The Last Heist 
 • Säljakuten
 • Strippers
 • The Descendants
 • Weekend Aristocrats
 • Yukon Gold
 • Geostorm 
 • Nils Holgerssons underbara resa 
 • Burkgänget 
 • Lego Friends
 • Rasmus Nalle
 • Sagoberättaren H.C. Andersen 
 • American Odyssey
 • MythBusters
 • Stalkers Who Kill
(Visited 128 times, 1 visits today)
Close