Written by 9:22 f m Hem

Bookie

bookie_giftcard_config
  • Välj mellan 5 böcker varje månad
  • Fysiska böcker utvalda av proffs
  • Förmånliga abonnemang
  • Ingen bindningstid
  • Direkt hem i brevlådan med fri frakt

Bookie – en prenumerationstjänst för böcker

För dig som tycker om att läsa böcker är denna prenumerationstjänst hos Bookie ett klockrent val. Som prenumerant kan du varje månad välja mellan fem böcker som är särskilt utvalda av bokexperter. Välj en eller flera böcker och få dem hemskickade till din brevlåda. Detta är en enkel och smidig bokprenumerationstjänst där du inte själv behöver lägga tid på att leta efter en riktigt bra bok. Du har hela fem stycken att välja på och kan läsa precis så många du vill. bookie

  Priser och abonnemang

  Bookie erbjuder flera abonnemang på olika månader beroende på hur länge du vill prenumerera. Priset per bok varierar utifrån vilket abonnemang du väljer. Allra billigast blir det med abonnemanget på 12 månader där varje bok har lägsta möjliga pris.

  Bookie 6 månader

  Genom att prenumerera i 6 månader betalar du 179 kronor för varje bok du väljer. Då kan du njuta av läsvärda böcker under ett halvår. Det kan bli lagom lång tid för att prova och se om deras boktips och böcker passar dig.

  Bookie 12 månader

  Vill du får det mest prisvärda abonnemanget och gärna vill kunna läsa när du vill passar det här abonnemanget utmärkt. Väljer du att prenumerera ett helt år kostar varje bok 159 kronor. Detta ger dig god chans att hinna med att läsa böcker från författare du kanske inte annars hade hittat. Kanske du också vågar dig på att testa en ny genre?

  Bookie flexibel

  Är du mer av en sporadisk läsare eller inte riktigt vet om du har tid att läsa böckerna kan ett flexibelt abonnemang vara det bästa. Då kan du enkelt och smidigt skippa de månader du inte vill ha en ny bok. I stället betalar du 199 kronor för varje bok du vill ha hemskickad.

  Hur tjänsten fungerar

  När du väljer att prenumerera hos Bookie väljer du först vilket abonnemang som passar dig. Varje månad presenteras utvalda böcker där proffs letat fram riktigt läsvärda boktips som de har hittat och det kan vara både nya spännande debutanter och stora, kända författare. Böckerna finns inom olika genrer med alltifrån historiska romaner och familjedrama till poliskrim och andra bokgenrer. Från dessa boktips väljer du en bok, eller flera om du fastnar för mer än en, som du får hemskickat helt fraktfritt till din brevlåda.

  Så avslutar du en bokprenumeration hos Bookie

  Hos Bookie har du som prenumerant ingen bindningstid. Om du har valt ett flexibelt abonnemang avslutas prenumerationen direkt. Är det i stället ett tidsbestämt abonnemang avslutas det när tiden har löpt ut. Du kan enkelt avsluta prenumerationen antingen genom att kontakta kundservice eller med självservice inne på hemsidan, inloggad på Mina sidor.

  Kontaktinformation till Bookie

    • 08-696 88 20
    • Box 613 831 27 Östersund
   (Visited 25 times, 1 visits today)
   Close