Written by 3:21 e m Hem Senaste Nyheter, Hem Storbild

Birds of Prey – ”And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn”

streama Birds of Prey

Birds of Prey var en efterlängtad film som följer Harley Quinn som blev en sensation i Suicide Squad. Nu är Margot Robbie tillbaka i rollen som Harley Quinn och med ett nytt gäng av vänner är hon redo att hantera världen igen. Det är en färgstark film, som lämnar ett stort intryck från första scenen till den sista.

Birds of Prey Handling 

Harley Quinn och Jokern har precis gjort slut, och när detta kommer ut blir Quinn ett enkelt mål bland alla skurkarna i Gotham. Eftersom hon inte längre står under Jokerns skydd blir hon utsatt hämndauktioner och mordförsök. När Gothams mest föraktfulla narcissistiska skurk, Roman Sionis, och hans ivriga högerhand, Zsasz, sätter sitt mål på en ung flicka med namnet Cass, vänds staden upp och ner efter sökandet på henne. Harley möter då upp med polisen Renee Montoya och Black Canary för att slå sig i samman för att sätta stopp för Roman. 

Vad tycker Filmen om Birds of Prey?

I Suicide Squad fick vi lära känna Harley Quinn vid sidan om Jokern, men i Birds of Prey får vi lära att känna en annan sida av henne. Inte enbart den karaktär som vi lärde att känna i Suicide Squad, men även annan sida av henne. Förutom att vara galen får vi även se den kloka och barnvänliga sidan som Harley Quinn har att bjuda på. 

Denna filmen har äkta Girl Power, med en kvinnlig regissör och även skriven av en kvinna. Huvudrollerna är alla starka kvinnliga karaktärer som arbetar tillsammans. Det ligger ett stort fokus på Harley Quinn – vilket är förståeligt, men det gör det svårare att lära att känna andra karaktärerna i filmen. Det hade varit kul att få veta mer om skurken i filmen Roman Sionis och hans motivationer.

Birds of Prey är allt vi kan önska i en superhjältefilm och är en äkta actionfilm. Allt fungerar tillsammans i Birds of Prey från imponerande fightscener, rockmusiken som passar perfekt i 

filmen. Det är den perfekta kombinationen mellan ett mörkt tema tillsammans med skarpa färger och rapp humor som får dig att skratta rätt ut. Vi kan heller inte glömma en nypa galenskaper som Harley Quinn är känd för.  Scenografin i filmen är i högsta klass, och manuset är av högsta kvaliteten – det är speciellt kul att skaparna för Harley Quinn arbetade tillsammans för att skapa manuset. 

Harley Quinn är en energifyllt karaktär som är intressant att följa och Margot Robbies framträdande i Birds of Prey är imponerande. Hon tar över varje scen hon är i och gör ännu mer filmen till hennes. 

Vi på Filmen tycker att Birds of Prey är en actionfilm av toppkvalitet, och det är utan tvekan en film för dig som älskar äkta superhjältefilmer. Vi drogs in i filmen från början till slut, och tycker det är en imponerande film – speciellt efter några stora besvikelser från DC de senaste åren. 

Kolla Birds of Prey trailer här!

(Visited 283 times, 1 visits today)
Close